Ana Đerek, Tina Erceg, Matija Baron i Tin Srbić na humanitarnom ‘gimnastičkom Božiću u Splitu’

Tina Erceg

U maloj dvorani ŠC Gripe, u nedjelju 16. prosinca s početkom u 18.30 sati, održat će se ‘Gala gimnastički Božić u Splitu’, manifestacija kojom gimnastički klub Marjan obilježava 20 uspješnih godina djelovanja u sportskoj gimnastici, pričajući priču o gimnastici kao sportu kojim se mogu baviti svi, od najmanjih i

najmlađih, potrebitih do vrhunskih sportaša.

Marjan će tom prilikom imati svoje goste, prijatelje, štićenike centra Juraj Bonači koji će također sudjelovati u gimnastičkoj reviji kao mali gimnastičari i vrhunske gimnastičare Matiju Barona na konju s hvataljkama i jednog od najboljih prečaša svijeta, Tina Srbića.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Srebrni ali meni zlatni djecaci Njih 4 ko 20 curica. Najdrazi su mi. . . #gymnastics #younggymnasts

Objavu dijeli Tina Erceg (@tinaerceg88)

Uz njih će nastupiti preko 200 djece članova kluba, olimpijka Ana Đerek, i dvostruka olimpijka Tina Erceg koja će prvi put nakon olimpijskih igara 2012. izvesti vježbu na parteru, Marjanu za rođendan.

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Slike vridne milijun dolara #gymnastics #coaches #happiness Objavu dijeli Tina Erceg (@tinaerceg88)

“Kako je Božić vrijeme darivanja to smo našem događaju dali i humanitarnu notu, odnosno potaknuli smo Lions klubove Splita, Solina i Trogira da otvore humanitarni račun putem kojega će se prikupljati sredstva za kupnju fizioterapeutskog kreveta za štićenike centra Juraj Bonači, naše prijatelje.”

‘Gala gimnastički Božić u Splitu’ je tako i promotor ove humanitarne akcije, a sredstva se mogu uplaćivati na HR 39 24840081135047572 – donacija za ‘Juraj Bonači’

“Na kraju jedinstvenog gimnastičkog spektakla želja nam je našu svečarsku božićnu jelku pokloniti Gradu Splitu – prijatelju djece, a na kojoj već puna dva mjeseca svojim kreativnim rukama rade naši prijatelji iz Jurja Bonačija,” poručili su iz GK Marjan.

Bit će to pravi gimnastički spektakl, gimnastička božićna priča, ispričana srcem kroz sport, druženje i dobra djela, a okupljena povodom 20 uspješnih gimnastičkih godina Gimnastičkog kluba Marjan.

OSTALI SPORTOVI