Andrijašević predstavljen u Gentu: Neću zaboraviti kako mi je Rijeka pružila priliku ostvariti snove!

Franko, Instagram

Franko Andrijašević više nije igrač Rijeke. Hrvatski reprezentativac karijeru će nastaviti u redovima belgijskog Genta, gdje će mu suigrač biti Lovre Kalinić.

“Na početku najljepše hvala svima u Rijeci, od stručnog stožera, Uprave, Radne zajednice, mojih suigrača, svih ljudi koji rade u HNK Rijeka i koji su dali svoj doprinos osvajanju naslova prvaka i Kupa Hrvatske,” rekao je Franko Andrijašević.

WELCOME FRANKO! DOBRODOŠLI FRANKO! #kaagent #COBW⚪️

Objavu dijeli KAA Gent (@kaagent)

Andrijašević je bio jedna od najvažnijih karika u povijesnoj sezoni u kojoj je Rijeka osvojila duplu krunu – prvenstvo i Kup Hrvatske. U Rijeku je stigao krajem srpnja prošle godine, ušao je u klupske prostorije pomalo tiho i ušao u povijest Rijeke i srca navijača.

“Rijeka će mi zauvijek ostati u lijepom sjećanju. Jedno je sigurno, neću zaboraviti da mi je Rijeka pružila priliku da ostvarim svoje snove, osvojim dva trofeja i ostvarim ovaj transfer. Nadam se da sam se svojim igrama odužio i opravdao povjerenje kluba i navijača. Suigračima i Rijeci želim sve najbolje u idućoj sezoni i Ligi prvaka, bit ću njihov vjerni navijač. Još jednom, hvala na svemu,” zaključio je Franko Andrijašević.

NOGOMET