Barakude se pripremaju na Korčuli, Italija i Crna Gora dolaze na turnir u Šibeniku

Hrvatski vaterpolski savez

 

Hrvatska vaterpolska reprezentacija okupila se na Korčuli gdje će do 16. kolovoza odraditi prvi dio ljetnih priprema.

Najvažniji ispit u ovom trenutku bit će međunarodni turnir u Šibeniku, gdje će Barakude igrati protiv Italije i Crne Gore.

“Ovaj prvi dio priprema odradit će mlađi igrači reprezentacije kojima će biti priključeni još neki sa šireg popisa. Uz njih, na Korčuli je i U20 reprezentacija pa je plan da ispratimo i te igrače i napravimo kvalitetne zajedničke treninge. Potom slijedi sedam dana odmora nakon kojih ulazimo u završni blok ljetnih priprema u Šibeniku. Tamo će se okupiti kompletna reprezentacija, gdje će se odigrati i međunarodni turnir na kojem do sada imamo potvrdu sudjelovanja reprezentacija Italije i Crne Gore. Vjerujem da nas očekuje jako kvalitetan turnir,” pojasnio je izbornik Ivica Tucak.

Na okupljanje reprezentacije pozvani su Marko Bijač, Ivan Marcelić, Toni Popadić, Marin Šparada, Luka Lozina, Lovro Paparić, Andro Bušlje, Marko Macan, Rino Burić, Nikola Štrkalj, Hrvoje Benić, Luka Bukić, Ante Vukičević, Loren Fatović, Franko Lazić, Ante Visković, Zvonimir Butić, Andrija Bašić, Lovre Miloš.

U stručnom stožeru reprezentacije su uz izbornika još i Mile Smodlaka, Sandro Sukno, Pero Kuterovac, Igor Pezelj, Damir Luketić i Matea Radotović.

 

VATERPOLO VODENI SPORTOVI