Bjelica: Navijači sami trebaju odlučiti, ali da sam na njihovom mjestu sigurno bih u utorak bio na Maksimiru

Maksimir

U utorak od 18 sati na Maksimiru Dinamo protiv Osijeka igra polufinale Hrvatskog nogometnog kupa.

Plavi su u petak u Koprivnici proslavili naslov prvaka i imaju veliku želju ovu povijsnu sezonu, u kojoj su nakon 49 godina ‘prezimili’ u Europi, okruniti dvostrukom krunom.

“Mislim da smo i u zadnjim utakmicama pokazali da nema ni psihološkoga niti fizičkog umora. To je, na kraju krajeva, i bio razlog rotacija u momčadi tijekom cijele sezone. Mislim da su Dani Olmo i Amer Gojak odigrali najviše utakmica, nekih 35, 36, a ni oni nisu skupili više od 2500 minuta. Momčad je i psihološki i fizički u odličnom stanju, na raspolaganju nam je 25 igrača, svi osim Gavranovića i Leovca. Vjerujem da ćemo i u sutrašnjoj utakmici, kao i u svima koje slijede, pokazati naše pravo lice i biti na visokoj razini. Puno rotiramo, a to momčadi daje određenu svježinu, vjerujem da ćemo to vidjeti i u sutrašnjoj utakmici,” poručio je trener Dinama Nenad Bjelica, igračka legenda Osijeka.

“Emocije postoje, naravno. Osijek je klub za koji sam želio zaigrati jednog dana, a ta mi se želja i ostvarila. Sve ono što je kasnije došlo u mojoj igračkoj i trenerskoj karijeri bio je dodatni plus. Ja sam profesionalac i svaki je put moj profesionalizam pobijedio emocije pa očekujem da će tako biti i u utorak.”

Osječani su nedavno promijenili trenera, a prije nekoliko dana su poraženi u Puli kod Istre 1961.

“Mi smo fokusirani na sebe i svoju igru, tako je bilo u Koprivnici, tako je bilo i ranije u Puli. Ne gledamo suviše na suparnika iako u ovom slučaju moram malo više obratiti pažnju jer s novim su trenerom malo promijenili sustav, na jedan način napadaju, na drugi se brane, imat ćemo sve to u vidu u pripremi utakmice,” prenosi službena klupska stranica.

Bjelica očekuje veliku podršku s tribina: “Navijači sami trebaju odlučiti vrijedi li doći pogledati Dinamo koji je ove godine ostvario doista lijepe rezultate, pokazao puno toga, puno dobrih, lijepih utakmica. Da sam na mjestu navijača Dinama, sigurno bih u utorak bio na stadionu.”

Dino Skender, trener Osijeka, nada se mogućem iznenađenju…

“Bacit ćemo sve karte u taj Kup. Nemamo pravo na kalkuliranje, ‘bacit ćemo se na glavu’. Dinamo je moćna ekipa za naše prilike, čak i za europske prilike,” najavio je između ostalog strateg Bijelo-plavih.

 

Prodaja ulaznica počinje u četvrtak, 18. travnja 2019. ISKLJUČIVO u online prodaji na servisu www.ulaznice.hr, dok je prodaja na Ticekt pointu stadiona Maksimir moguća samo na dan utakmice u vremenu od 10.00 do 18.45 sati.

CIJENA ULAZNICA:

TRIBINA ZAPAD DOLJE                           80 KN
TRIBINA ZAPAD GORE                            zatvorena
TRIBINA ISTOK                                      60 KN
TRIBINA SJEVER DOLJE                          40 KN
TRIBINA SJEVER GORE                           zatvorena
* TRIBINA JUG                                       40 KN

* rezervirana za gostujuće navijače

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Iz razloga koje predviđa Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima GNK DINAMO neće imati online prodaju za tribinu sjever dolje.

SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo: Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju.

STADION

Stadion Maksimir otvara se u 16.30 sati.

NOGOMET