Bjelica: Sad mogu slaviti zajedno s igračima i ljudima koji vole Dinamo! Kopić: Sudačke odluke nisu bile dvojbene…

Kopić

Dinamo je u Vinkovcima s minimalnih 1:0 svladao Hajduk te je osvojio naslov pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa. Najveći derbi našeg sporta nije nažalost mogao proći bez sudačkih ‘repova’…

“Smatram da smo odigrali dobru utakmicu, borili smo se Hajdučki, krenuli smo sa zadrškom, ali kako je utakmica išla dalje bili smo sve bolji. Na koncu smo stvorili nekoliko šansi, nismo ih uspjeli iskoristiti, a Dinamo jednu od svojih je,” rekao je trener Splićana Željko Kopić.

⇒  [VIDEO] Savvas i sudac Zebec ‘poklonili’ Dinamu Rabuzinovo sunce!

Odluke suca Zebeca vidljivo nije bio zadovoljan i bio je sasvim jasan: “Ne bih rekao da su bile dvojbene, ali to su sudačke odluke u koje se ne bih miješao. Svako radi svoj posao najbolje što može.”

Nenad Bjelica je prije dva tjedna stigao u klub i na kraju slavi osvajanje duple krune…

“Jako sam sretan zbog ove pobjede u Kupu. Bili smo bolji za taj gol, dok je Hajduk bio dobar suparnik. Na kraju nas je sreća poljubila, ali bez toga nema ništa u nogometu. Osobno, u dvije godine jako nesretnih poraza, danas mogu slaviti zajedno s igračima i ljudima koji vole Dinamo,” izjavio je strateg Dinama.

“Imao sam dosad tragikomičnih utakmica s mojim bivšim klubom, ali vjerovao sam u dečke koji su reagirali pozitivno. Ekipa je dosta psihički pala, ali u posljednjih dva tjedna uspjeli smo podići igrače na razinu da se bore, dali su sve od sebe na terenu. Hvala svim navijačima koji su na bodrili,” dodao je.

U trenutku slavlje Bjelica se sjetio svoje obitelji: “Posvećujemo ovo svojoj obitelji koja se jako puno odriče. Da mi je netko prije par tjedana rekao da će mi se ovo dogoditi, da ću osvojiti duplu krunu, ne bi mu vjerovao.”

“Večeras ćemo slaviti. Maksimalno smo ozbiljno pristupili ovoj utakmici, zaslužili smo slavlje. Trener Bjelica donio je dva trofeja u klub, nadam se da ćemo napredovati i ove dvije pobjede su dobar temelj za budućnost,” poručio je vratar Danijel Zagorac.

NOGOMET