Bliži se Zagreb Winter Cup: Završnica ponovno u TV prijenosu

ZWC, MC Plus, Vedran Tolić

Dolaskom hladnijih dana jasno je kako se bliži i početak Zagreb Winter Cupa, sjajnog futsalskog turnira za djevojke i mlađe dobne kategorije.

Kao i prijašnjih godina, turnir će se u konkurenciji mladića održati u tri kategorije (U-17, 2002. godište i mlađi; U-19, 2000. godište i mlađi; U21, 1998. godište i mlađi).

Naravno, očekuje nas i ženski seniorski turnir, gdje naslov pobjednica brane djevojke iz ekipe ŽMNK MC Plus DC Grzela Futura Dental.

Svi turniri na Zagreb Winter Cupu igraju se po futsalskim pravilima, u sustavu 4+1.

Zagreb Winter Cup će započeti 21. prosinca, a završnica će se odigrati početkom iduće godine. Četvrtfinalni dan na rasporedu je 6. siječnja, polufinalni 11. siječnja, a finalni 12. siječnja.

“Kao i prijašnjih godina, tako će i ove godine biti osiguran TV prijenos utakmica završnice turnira, a na kojem programu ćete ih moći pratiti otkrit ćemo uskoro. Kako uvijek slušamo želje naših natjecatelja tako se ove godine vraćamo standardnom izvođenju šesteraca po završetku svake utakmice koja u knock-out fazi završi neodlučeno.” istaknuli su iz organizacije.

“Ponosni smo jer možemo najaviti kako će i ove godine glavni sponzor turnira, već četvrti put u nizu, biti tvrtka MC Plus d.o.o,” posebno je naglašeno iz Organizacijskog odbora Zagreb Winter Cupa.

Kako bi se dodatno povećala kvaliteta turnira i kako bi se više pažnje moglo posvetiti mladim natjecateljima, donesena je odluka kako će ove godine u svakoj mlađoj dobnoj kategoriji nastupiti maksimalno 18 momčadi, od čega najbržih 15 putem prijava, a tri s pozivnicom organizatora.

Prijave za šesto izdanje Zagreb Winter Cupa počet će prvog dana prosinca, a trajat će do 12. prosinca.

“Kotizacija će kao i prošle godine iznositi 350 kuna po sastavu. Dvorane u kojima će se igrati Zagreb Winter Cup bit će poznate prije početka prijava,” poručili su za kraj organizatori popularnog ZWC-a.

(Foto: Vedran Tolić)

NOGOMET
Tagged with: , ,