Borna Ćorić proslavio rođendan u Madridu: Stvarno se veselim, vjerujem da ću biti spreman

Brona Ćorić, rođendan

Borna Ćorić u Madridu je proslavio svoj 23. rođendan, u pripremama za Davis Cup završnicu gdje će Hrvatska braniti naslov prvaka.

“Povišene temperature više nema i to je najbolja vijest. Imam još četiri dana da se spremim i vjerujem da ću biti spreman”, rekao je Borna.

“Ujutro sam lagano odradio trening u teretani, a popodne još jedan na terenu. Stvarno se veselim, nadam se da će biti dobro”, naglasio je Ćorić po dolasku u kompleks Caja Magica pa dodao:

“Sigurno da me bolest malo izbacila iz takta. A baš sam odlično trenirao pet dana i onda sam u nedjelju osjetio da sam dobio temperaturu. Od tada se maltene nisam pomaknuo iz kreveta. To me sigurno izbacilo iz takta, ali ostaju mi četiri dana da se spremim i nadam se da ću uspjeti.”

Borna, Madrid

Po novom format Davis Cupa u jednom se danu igraju dva pojedinačna i jedan meč parova. Među ostalima, međusobno će se sastati najbolji igrači, što će u ponedjeljak Borni donijeti okršaj protiv Daniila Medvedjeva, a u srijedu protiv Rafaela Nadala.

“Neće biti lagano, obojica su u odličnoj formi. Posebno za Nadala ne treba mnogo govoriti, svejedno je da li je u formi ili nije, I protiv većine igrača je veliki favorit. Medvedjev u posljednjih šest mjeseci igra fenomenalan tenis, tako da ni protiv njega neću biti favorit, pa ću ući u oba meča s razmišljanjem da nemam što izgubiti i nadati se najboljem”, zaključio je Borna.

TENIS