Bradarić i službeno napustio Hajduk i potpisao za Lille, Sluga pojačanje novog engleskog drugoligaša

Bradarić, Lille

Domagoj Bradarić finalizirao je transfer iz Hajduka u francuski Lille. Mladi 19-godišnji lijevi bočni za Hajduk je upisao tek 25 službenih nastupa, a bio je i najmlađi kapetan Bilih u povijesti kluba.

U četvrtak nije sudjelovao u blamaži na Poljudu, kad je Hajduk ispao iz Europe od amatera s Malte.

Bradarić se na Instagramu oprostio od ‘svog’ kluba: “Nakon 12 godina rada, uspona i padova, došlo je vrijeme da napustim moj dom, moj klub. Živio sam svoj dječački san i na tome sam zahvalan svim ljudima u klubu kroz sve te godine. Također veliko hvala Torcidi i svim navijačima Hajduka!”

Prema neslužbenim informacijama Hajduk će na ime odštete dobiti sedam milijuna eura, još do dva milijuna kroz razne bonuse te 10 posto od budućeg transfera.

SLUGA OTIŠAO NA OTOK

Simon Sluga više nije igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Simon je potpisao trogodišnji ugovor s Luton Townom, novim engleskim drugoligašem koji se ove sezone plasirao u Championship, drugi razred engleskog nogometa koji kvalitetom ne zaostaje za najjačim svjetskim ligama.

“Najteži trenutak u mojoj karijeri bila je odluka da napustim Rijeku,” rekao je Simon Sluga nakon što je prošao liječnički pregled, potpisao ugovor i službeno postao igrač Luton Towna.

“Znao sam da će mi teško pasti, ali nisam mogao zamisliti da ću toliko zavoljeti jedan grad, klub i ljude. Bilo je puno lijepih trenutaka u tom periodu i teško mi je izdvojiti samo jedan, ali ako moram, onda je to dolazak u Rijeku sa 16 godina jer to mi je zauvijek promijenilo život,” ustvrdio je Simon Sluga.

NOGOMET