Budi dio koji nedostaje: Prvi javni doček paraolimpijaca u srijedu u Zagrebu

Sandra Paović, Allianz

Allianz najavljuje veliki doček hrvatskih paraolimpijaca koji će se održati po povratku sportaša iz Rija u srijedu 21. rujna, uz zagrebačke fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice, s početkom u 17.30 sati.

Riječ je o prvom javnom dočeku sudionika Paraolimpijskih igara, kojime se hrvatskim paraolimpijcima želi odati poštovanje za dostignuća ostvarena na najznačajnijem svjetskom natjecanju.

Allianz i Hrvatski paraolimpijski odbor spaja petogodišnja suradnja u sklopu koje je prije pola godine pokrenuta kampanja Budi dio koji nedostaje. Tijekom kampanje putem društvenih su se mreža prikupljale ohrabrujuće poruke navijača kojima su paraolimpijci 31. kolovoza u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb ispraćeni u Rio.

Svečani doček nastavak je ove kampanje te će biti prilika da im Hrvatska primjereno čestita i zahvali na postignutim rezultatima.

Uz bogat glazbeni program Vatre, Detoura i DJ-a dobra zabava je zajamčena, a građane i paraolimpijce očekuju još neka iznenađenja.

Hrvatski su predstavnici na svom nastupu u Riju osvojili pet medalja!

Stolnotenisačica Sandra Paović iz Rija donosi zlatnu medalju, a najsjajnije je odličje osvojila i Mikela Ristoski u skoku u dalj. U muškoj konkurenciji u skoku u dalj srebro je osvojio Zoran Talić, dok se bacač diska Velimir Šandor ovjenčao brončanom medaljom. Helena Dretar Karić i Anđela Mužinić srebrom u stolnom tenisu osigurale su Hrvatskoj prvu ekipnu medalju od neovisnosti!

Iako se dio paraolimpijaca već vratio s Igara, većina u Zagreb slijeće upravo u srijedu, stoga će doček biti najbolji način da paraolimpijci zaokruže svoj nastup na ovogodišnjim Paraolimpijskim igrama u Riju.

Pozivaju se svi građani Zagreba i njihovi gosti da se pridruže našim paraolimpijcima u velikome slavlju te da zajedno proslavimo osvojena odličja u srijedu, 21. rujna uz zagrebačke fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice, s početkom u 17.30 sati.

PARAOLIMPIJCI