Bundović: Puno nam znači ova podrška, to je motiv da treniramo još jače

KK Cibona

Košarkaši Cibone odradili su u četvrtak otvoreni trening na kojem se prikupilo stotinjak najvjernijih navijača Vukova.

‘‘Nakon dugo vremena smo otvorili vrata svojim navijačima tijekom priprema. Jako mi je drago da se odazvalo prvenstveno ovoliko djece. Ovo je definitivno put kojim trebamo ići. Znači nam puno ova podrška i motiv nam je da treniramo još jače. Hvala svima koji su došli! Ovdje smo zbog navijača i ne sumnjam kako ćemo se uskoro ponovno družiti na ovakav način,” poručio je Filip Bundović.

Nakon održanog treninga igrači su navijačima podijelili Cibonine majice, a uslijedilo je zajedničko fotografiranje i druženje.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

[OTVORENI TRENING]⛹️‍♂️ Otvoreni trening košarkaša Cibone pratilo je stotinjak najvjernijih navijača. Publika je budno pratila svaki potez Vukova pa je tako u jednom trenutku zakucavanje Krešimira Ljubičića popraćeno gromoglasnim pljeskom. ……………………………………………… Filip Bundović: “Nakon dugo vremena smo otvorili vrata svojim navijačima tokom priprema. Jako mi je drago da se odazvalo prvenstveno ovoliko djece. Ovo je definitivno put kojim trebamo ići. Znači nam puno ova podrška i motiv nam je da treniramo još jače. Hvala svima koji su došli! Ovdje smo zbog navijača i ne sumnjam kako ćemo se uskoro ponovno družiti na ovakav način!” #hejahejacibosi #kkcibona #zagreb

Objavu dijeli KK Cibona (@kk_cibona)

Cibosi u petak u Sloveniji igraju pripremni dvoboj, a protivnik je KK Sixt Primorska Koper.

Potpisan ugovor s Robertom Kovačem

Roberto Kovač, švicarski reprezentativac s hrvatskom putovnicom, potpisao je jednogodišnji ugovor s Cibonom.

Hrvatskoj je javnosti postao poznat nakon nedavne zadnje utakmice pretkvalifikacija za Eurobasket 2021. godine u kojoj je Švicarskoj trebala pobjeda od 20 koševa razlike protiv Islanda kako bi izborili sljedeću fazu kvalifikacija. Roberto je u toj utakmici briljirao s 29 koševa a suigrač i NBA zvijezda Clint Capela je dodao 18 koševa i 15 skokova.

“Drago nam je da je konačno završena saga s Kovačem. Igrač koji je u ova tri tjedna pokazao da se radi o vrhunskom momku i odličnom košarkašu, timskom igraču. To je košarkaš koji nam je trebao. Imat će ulogu kakvu je prošle godine imao Marić. Čisti šuter. Nadam se da će nam pomoći u ostvarivanju naših ciljeva i da ćemo imati dobru suradnju. Sudeći po njegovom prezimenu, ne sumnjam da je njegov karakter vrhunski i da će nam i on pomoći također’‘, u šaljivom je tonu završio trener Cibone, Ivan Velić.

”Ovo mi je novo iskustvo. Prvi put sam van Švicarske. Ovdje je organizacija super. Treneri su odlični, kao i cijeli stožer Igrači su me dočekali kao domaćeg. Inače kad sam u Švicarskoj nitko mi ne kaže da sam Švicarac, a kad sam u Hrvatskoj nitko mi ne kaže da sam Hrvat. Treniramo jako, imamo lijepu igru i svi smo fokusirani na cilj. Za mene je uvijek cilj sve osvojiti. Dosta smo mlada ekipa ali borit ćemo se sa svima. Zagreb mi je odličan kao grad, moram ga još malo bolje istražiti”, izjavio je 29-godišnji Roberto.

KOŠARKA
Tagged with: ,