Čačić odabrao kandidate za Los Angeles i Reykjavik: Lovren opet u kadru, priliku dobili Santini, Pašalić i Andrijašević!

Andrijašević, Foto nk-rijeka.hr

Večeras se u Zagrebu okuplja hrvatska reprezentacija koja će 27. svibnja u Los Angelesu odigrati utakmicu protiv Meksika, što će biti povijesni, prvi nastup Vatrenih na tlu Sjeverne Amerike.

Uzimajući u obzir kako se radi o susretu izvan uobičajenog termina Fife predviđenog za prijateljske utakmice, izbornik Ante Čačić nije mogao računati na većinu standardnih reprezentativaca…

Vratari: Lovre Kalinić, Antun Marković

Braniči: Tin Jedvaj, Borna Barišić, Jakov Filipović, Nikola Katić, Denis Kolinger, Mato Miloš, Zoran Nižić

Vezni igrači: Fran Tudor, Lovro Majer, Mile Škorić, Ivan Šunjić, Nikola Vlašić

Napadači: Duje Čop, Ivan Santini

Susret protiv Meksika na rasporedu je u subotu 27. svibnja u 17:00 sati (2:00 u noći sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu).

Hrvatska kao prvoplasirana reprezentacija skupine (13 bodova) 11. lipnja ide na gostovanje kod drugoplasiranog Islanda (10) kojeg je u studenom u Zagrebu svladala s 2:0.

Čačić je za taj susret pozvao 23 igrača, a reprezentacija će se okupiti 5. lipnja u Zagrebu kada će ujedno krenuti na mini-pripreme u Sv. Martin na Muri.

Vratari: Danijel Subašić, Lovre Kalinić, Dominik Livaković

Braniči: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Josip Pivarić, Tin Jedvaj, Matej Mitrović, Marko Lešković

Vezni igrači: Luka Modrić, Ivan Rakitić, Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Marko Rog, Franko Andrijašević, Filip Bradarić, Mario Pašalić

Napadači: Mario Mandžukić, Nikola Kalinić, Duje Čop, Ivan Santini

Na popisu zbog ozljeda nema Vedrana Ćorluke, Šime Vrsaljka, Marka Pjace i Andreja Kramarića, a izbornikovo povjerenje su nakon odličnih igara ove sezone zaslužili Mario Pašalić i Franko Andrijašević, kao i Ivan Santini koji će s reprezentacijom i na put u SAD gdje 27. svibnja Hrvatsku čeka ogled s Meksikom. (Foto: nk-rijeka.hr)

NOGOMET