Čelnici PPD Zagreba: Ako netko treba nešto pojasniti onda je to Lino

P1040669

Iz rukometnog kluba PPD Zagreb očitovali su se na apel Line Červara da Uprava pojasni razloge njegova odlaska s trenerske pozicije hrvatskog prvaka.

“Lino je sam objavio odlazak, ako netko treba dodatno nešto pojasniti, onda to mora biti on. Treba navesti imenom i prezimenom ljude za koje tvrdi da su minimalizirali njegov rad posljednjih godina,” poručio je direktor kluba Vedran Šupuković i dodao:

“Neposredno prije utakmice s Nantesom na konferenciji za novinare objavio je da odlazi iz kluba i tada je objavio neke razloge koji idu u smjeru njegove zauzetosti u reprezentaciji, točnije zbog priprema za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj te zbog činjenice da je dobio dodatni posao u Savezu kao koordinator svih omladinskih selekcija i da se time treba baviti.”

Rukometni derbi u sjeni Červarovog apela: Neka se klub javno izjasni koji su razlozi mog odlaska iz Zagreba!

Hrvatski prvak PPD Zagreb i HRK Gorica potpisali su ekskluzivni ugovor o sportsko poslovnoj suradnji. Mladi i talentirani igrači PPD Zagreba sad će na jednom mjestu, pod vodstvom Andrije Nikolića, stasati u seniorskoj konkurenciji.

“Ovo je jedan od najvećih trenutaka u povijesti našeg kluba! U prvom redu zahvalio bih Zagrebu što je upravo naš klub odabrao za ovaj vid suradnje, što je prepoznao rad i trud ljudi koji rade u HRK Gorica. Pošten odnos prema rukometu i sportu. Vjerujem kako će ova suradnja biti od koristi i Gorici i Zagrebu i razvoju mladih i talentiranih hrvatskih rukometaša i onda na korist i cijelom hrvatskom rukometu,” istaknuo je Dražen Bačurin, dopredsjednik HRK Gorica.

RUKOMET