Čilić zbog bolova u koljenu otkazao nastup u Indiji: Ne mogu doći na turnir ako nisam 100 posto spreman

Čilić, Kristina, Instagram

Marin Čilić neće novu sezonu na početku 2019. godine otvoriti u Indiji. Najbolji hrvatski tenisač odustao je od nastupa na ATP turniru Tata Open Maharashtra u Puneu.

Marin se požalio na bolove u koljenu, no, sasvim je jasno kako i nije imao dovoljno vremena za odmor i pripremnu nove sezone nakon što je u studenom s Hrvatskom osvojio naslov pobjednika Davis Cupa.

“Upućujem iskrene isprike navijačima i organizatorima ovog turnira. Radovao sam se povratku u Indiju, ali moji bolovi u koljenima, koji su počeli krajem prošle sezone, su se pojačali. Tretmani u ovom kratkom razdoblju van sezone su pomogli, ali još uvijek nisam spreman. Ne mogu doći na turnir ako ne mogu dati sve od sebe i nisam 100 posto spreman. Nedostajat će mi proslava Nove godine u Indiji, kao što sam to radio ranije, ali se nadam kako ću tu tradiciju nastaviti iduće godine. Svima želim sretne blagdane i veselim se susretu s navijačima u Australiji,” poručio je Čilić preko društvenih mreža.

Nova sezona počinje posljednjeg dana ove godine, turnirima tenisača u Puneu, Brisbaneu i Dohi, gdje su i Nikola Mektić i Mate Pavić, dok će tenisačice krenuti u Aucklandu, Brisbaneu i Shenzenu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Someone snitched on me. @dalibor.sirola1 had the list of all things I ate in the last 3 days

Objavu dijeli Borna Coric (@bornacoric)

TENIS
Tagged with: