[CROSPORT NA KRETI] Malarić: Atmosfera na stadionu je odlična, bilo je i hrvatskih zastava…

Socca 2019

Hrvatska malonogometna reprezentacija odigrala je s Turskom bez pobjednika (2:2) na otvaranju Socca Svjetskog prvenstva na grčkoj Kreti. U drugom kolu Kovačeve izabranike čeka veliki okršaj s Brazilom!

“Svakako žalimo za ta tri boda. Dobili smo dva naivna gola, a mislim da smo cijelu utakmicu imali kontrolu i da smo zaslužili više. Nismo se posebno spremali za Brazilce, nadam se samo da će realizacija biti bolja i da ćemo pobijediti,” istaknuo je Marin Ležaić, koji je s kolegama iz reprezentacije prisustvovao i spektakularnom otvaranju svjetske smotre, uz DJ nastup Djibrila Cissea, bivšeg francuskog reprezentativca i osvajača Lige prvaka s Liverpoolom, te fenomenalni audio-vizualni spektakl na krcatom stadionu pred gotovo četiri tisuće navijača na plaži u samom centru Retimna.

Gotovo tisuću grčkih ljubitelja malog nogometa ostalo je ispred stadiona…

“Fantastičan je osjećaj biti ovdje. Kad je krenula naša himna naježio sam se. To je bilo nešto posebno,” poručio je Ležaić.

”Atmosfera na stadionu je odlična. Mi smo još igrali zadnju utakmicu prvoga dana u stvarno nezgodnom kasnovečernjem terminu, ali mi je drago da je bilo toliko ljudi. Bilo je i par hrvatskih zastava…

“Sjajno!”

“Mislim da će sve sada ići na bolje, jer smo stvarno dobra momčad”, dodao je pouzdani vratar Hrvatske Ernest Malarić.

Okršaj s Brazilom na rasporedu je od 18 sati po hrvatskom vremenu, uz izravan prijenos na Hrvatskoj nogometnoj televiziji.

(Foto: Vedran Tolić)

NOGOMET