[CROSPORT U BRESTU] Ostojić: Plan je povećati ligu, u razgovorima smo s klubovima iz raznih zemalja

Ostojić, Kolektiff

Sve je spremno za početak velike završnice SEHA Gazprom lige. Bjeloruski Brest drugi je put domaćin Final 4 turnira, a u borbi za trofej su PPD Zagreb i Nexe Našice te domaćin Meškov i branitelj naslova skopski Vardar.

⇒ [CROSPORT U BRESTU] Hrvatski derbi za finale SEHA Gazprom lige: Navijači će uživati!

“Iza nas je fenomenalni završetak sjajne regularne sezone, koja je bila tek uvertira za ovo što nas očekuje u Brestu. Izuzetno smo sretni s dosadašnjim razvojem događaja, a vjerujem kako ćemo uzbudljive utakmice gledati i u polufinalu. Sve je otvoreno, sve ekipe su na istoj razini,” najavio je izvršni direktor SEHA Gazprom lige Siniša Ostojić.

“U organizacijskom smislu cijele sezone nismo imali velikih problema, osjetio se veliki napredak u kvaliteti utakmica. Napredovali smo na svim područjima, od sponzora pa do svih naših medijskih platformi i društvenih mreža. Mislim kako smo privukli mnoge ljubitelje rukometa širom Europe i da je to rezultat ove sjajne sezone,” dodao je.

“Brest ove godine slavi 1000 godina postojanja i to je glavni razlog zašto smo ponovno ovdje. Prije dvije godine ovdje je organiziran sjajan turnir i sigurni smo kako će i ovaj put biti spektakl, i za navijače i za ekipe,” naglasio je Ostojić, koji vjeruje kako će se iduće sezone u regionalnoj ligi natjecati i više momčadi.

“Plan nam je povećati ligu na 12 klubova, koji bi se natjecali u dvije grupe, u sličnom sustavu natjecanja kao i u EHF Ligi prvaka. Tako bismo dodatno povećali atraktivnost SEHA Gazprom lige. Takva promjena je i veliki izazov, no, u razgovorima smo s klubovima iz raznih zemalja.”

(Foto: Kolektiff Images)

RUKOMET
Tagged with: ,