Dalić: Kako god završilo, moramo biti ponosni!

Dalić

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u London gdje ju u nedjelju čeka odlučujući okršaj s Engleskom za osvajanje prvog mjesta u skupini i plasman na završni Final Four turnir Lige nacija.

“Englezi su sjajni, mladi, i već su nam radili probleme i u Moskvi i u Rijeci, ali nećemo se mi predati. Poštujemo i sami sebe, što dokazujemo na terenu. Na pravom smo putu, a najvažniji ionako ostaje početak kvalifikacija u ožujku,” najavio je izbornik Zlatko Dalić, koji će biti lišen usluga dokapetana Rakitića:

“Rakitić će se vratiti u Barcelonu jer ne želimo ništa riskirati. Želimo zdrave i spremne, a imamo Vlašića, Kovačića, Badelja Brekala – imamo rješenja, pronaći ćemo pravo i idemo na Wembley uživati u nogometu.”

“Moramo polako pripremati mjesto za mlade, ali ne smijemo zaboraviti senatore. Mlade treba uklopiti, no sigurno je da imamo perspektivu,” prenosi hns-cff.hr.

“Drugih problema nema, veseli smo i orni. Igrali smo ove prekrasne godine protiv sjajnih suparnika, svjetskih i europskih prvaka. Što ima ljepše od toga? I kako god završilo, moramo biti ponosni”, dodao je Dalić.

Spektakl na Wembleyju je na rasporedu u nedjelju od 15 sati po hrvatskom vremenu.

NOGOMET