Dinamo ipak bez kapetana protiv Benfice: Igrao je pod injekcijama i nosio ekipu do povijesnih pobjeda

Ademi, GNK Dinamo

Dinamo će nažalost u dvije utakmice protiv Benfice biti bez kapetana Arijana Ademija, koji će ipak svoje probleme s ozljedom trbušnog zida morati riješiti operativnim zahvatom…

“Savjet zdravstvene službe GNK Dinamo je odmah predložio rješenje problema rutinskom operacijom, ali Ademi nije želio u najbitnijem trenutku za momčad i klub otići na operaciju nego je igrao pod injekcijama i kao pravi kapetan nosio ekipu do povijesnih pobjeda,” piše Dinamo u priopćenju.

Ademi je trpio bolove samo da pomogne ekipe u okršaju s češkom Viktorijom.

“Budući da su bolovi postali sve učestaliji, zbog čega Ademi više nije u stanju pružati svoj maksimum na travnjaku, u dogovoru s igračem problem će se ipak riješiti operativnim zahvatom, nakon kojega će oporavak trajati oko tri tjedna,” kaže liječnik Dinama dr. Ivica Smodek.

Prva utakmica s Benficom igra se na krcatom Maksimiru u četvrtak 7. ožujka od 18.55 sati.

Mala količina ulaznica ostala je tek za Sjever – dolje.

Tribina sjever gore 120kn – rasprodano 27.2.

Tribina istok 200kn – rasprodano 27.2.

Tribina zapad dolje 250kn – rasprodano 27.2.

Tribina zapad gore 200kn – rasprodano 27.2.

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

GODIŠNJE ULAZNICE VRIJEDE ZA OVU UTAKMICU.

ULAZNICE ZA NAVIJAČE U INVALIDSKIM KOLICIMA

Navijači Dinama koji za kretanje koriste invalidska kolica te utakmice prate s podesta ispod zapadne tribine za utakmicu 1/8 finala Europa lige Dinamo – Benfica moraju se prijaviti za rezervaciju ulaznica. Kapacitet je ograničen na 50 mjesta pa će se u obzir uzimati zahtjevi prema redoslijedu prijave putem službene prijave na e-mail koja će biti pokrenuta u srijedu, 27. veljače.

Više informacija bit će objavljeno na web stranici uskoro.

OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir bit će otvoreni od 16:55 sati.

S obzirom na to da se na utakmici Dinamo – Benfica očekuje iznimno velik broj navijača pozivamo sve da svoju ulaznicu kupe što ranije tijekom pretprodaje (srijeda, 26.2. – srijeda 6.3.) kada su ulaznice znatno povoljnije nego na dan susreta (četvrtak, 7.3.).

Također, pozivamo sve navijače da koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz do stadiona.

ONLINE PRODAJA

Ulaznice za 1/8 finala UEFA Europa lige Dinamo – Benfica bit će moguće kupiti i online putem od srijede, 27. veljače, od 15:00 sati na www.ulaznice.hr.

Online putem bit će moguće kupiti ulaznice za tribinu Istok, Sjever gore, Zapad gore i Zapad dolje. *sukladno obavijestima o rasprodanim ulaznicama

*OBAVIJEST 27.2. – ONLINE prodaja završila je u večernjim satima 27. veljače kada su rasprodani svi kapaciteti dostupni u online kupovini

Ulaznice za utakmicu Dinamo – Benfica kupljene online putem navijači sami printaju/ispisuju kod kuće i s tom isprintanom ulaznicom ulaze na stadion Maksimir. Nije potrebno preuzimanje ulaznice na Ticket pointu.

SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

PROMET

GNK Dinamo na vrijeme će obavijestiti navijače o posebnoj regulaciji prometa oko stadiona Maksimir na dan utakmice Dinamo – Benfica.

NOGOMET