Dinamo predstavio atraktivne dresove za novu sezonu

Dinamo

Nakon jedne od najboljih sezona u povijesti kluba – osvojenog naslova prvaka Hrvatske i titule pobjednika Superkupa te nakon povijesnog proljeća u Europi i nastupa u osmini finala Europske lige, prva momčad Dinama na prekrasnim će novim adidas dresovima s ponosom iznad grba nositi tri zvjezdice. Zvjezdice označavaju ukupno 30 osvojenih naslova prvaka u bogatoj povijesti kluba, a svaka predstavlja po 10 osvojenih titula.

Na predstavljanju dresova bili su igrači prve momčadi Arijan Ademi, Dominik Livaković, Dinko Horkaš, Kevin Theophile-Catherine, Emir Dilaver, Nikola Moro, Amer Gojak, Antonio Marin, Mislav Oršić, Bruno Petković i Lovro Majer.

Plavi dres za domaće utakmice izrađen u retro stilu po uzoru na 70-te godine prošlog stoljeća, gostujući žuti dres koji je svojevrsna poveznica grada Zagreba i povijesti kluba, a treći europski dres izrađen u futurističkom stilu u kombinaciji tamnoplave i žute boje.

Na leđima i u ovoj sezoni ostaje natpis ‘Nema predaje‘.

Novi dresovi Dinama bit će u prodaji u fan shopu na stadionu Maksimir te u novom fan shopu u Jurišićevoj 2a, u centru Zagreba, od četvrtka, 18. srpnja. Isto tako, dresovi će biti dostupni i u web shopu Dinama na shop.gnkdinamo.hr.

DRUŠTVENE MREŽE
Tagged with: