Dinamo protiv Liverpoola na Hitrec-Kacianu: Uz impuls naših navijača vjerujemo u prolaz!

Jovičević

Veličanstvena sezone kluba iz Maksimirske 128 nastavlja se velikim okršajem juniora Dinama s vršnjacima Liverpoola, u utorak od 15 sati na travnjaku Hitrec-Kaciana, u dvoboju osmine finala UEFA Lige prvaka mladih.

“Čeka nas lijepo iskustvo, veliki izazov protiv europskog velikana. Spremni smo, motivirani i vjerujemo da ćemo proći dalje. Detaljno smo analizirali suparnika, našim igračima predočili sve segmente igre, atmosfera u svlačionici je dobra… Znamo da će biti jako teška i zahtjevna utakmica, oni su vrhunski organizirana momčad, pogotovo u kombinatorici. Kad imaju loptu napadaju okomito, momčad su koja zna igrati, ali u onoj mjeri u kojoj ćemo joj mi dopustiti. Vjerujemo u sebe, u naš prolaz, pogotovo uz impuls naših navijača na Hitrec-Kacianu,” optimističan je trener Igor Jovićević.

“Atmosfera je odlična, odradili smo fantastičan tjedan, isprobavali sve varijante, kako s loptom tako i bez. Riječ je o suparniku koji zna igrati, imaju srednji red koji može diktirati ritam utakmice, odlično su tehnički obučeni. Ali, ako im se suprotstavimo uz čvrsti blok u duel igri, usmjerit ćemo utakmicu gdje mi hoćemo. Svjesni smo svoje snage, respektiramo suparnika i njegov status u europskom nogometu, ali dolaze kod nas, u Dinamovo gnijezdo,” dodao je strateg mlade momčadi.

Na tribini se očekuje velik broj navijača Plavih…

“Ovo je kopija prve momčadi Liverpoola. Sigurno je da postoji kvalitativna distanca od prvog sastava, ali stil i filozofija su isti. Jesu, neka budu favoriti ovaj put. Oni su, koliko čujem, možda glavni kandidati za osvajanje Lige prvaka. Ma, mi znamo protiv koga igramo, svjesni smo njihove kvalitete, ali svjesni smo i svojih aduta. Pokazujemo to iz dana u dan. Kad igramo jedan za drugoga, kad se poklope talent i srce, možemo parirati svima, tako i Liverpoolu,” prenosi službena klupska stranica.

Vratar Horkaš bio je jedan od junaka slavlja nad moskovskim Lokomotivom…

“Spreman sam za sve napadače. Ako hoće, mogu svi odjednom doći! Imamo dobre obrambene igrače, sve radimo zajedno. Dakle, spremni smo na sve, ne mogu nas iznenaditi. Ako smiju, neka dođu u peterac!”

Ulaz na Hitrec-Kacian bit će od 14 sati, isključivo s Maksimirske ceste.

Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, a prodaja će biti na Ticket pointu od 11 do 15.45 sati

Vlasnici godišnje ulaznice za Dinamo imaju besplatan ulaz, ali obavezno trebaju preuzeti jednokratnu ulaznicu na svoje ime i prezime na Ticket pointu kod stadiona. Bit će otvorene dvije posebne blagajne za vlasnike godišnjih ulaznica.

NOGOMET