Dinamo u Plzenu: Naša snaga je u kolektivu

V plzen

Nogometaši Dinama stigli su u češki Plzen, gdje ih u četvrtak od 21 sat protiv Viktorije očekuje prva utakmica šesnaestine finala Europske lige.

Plavi su nakon 49 godina prezimili u Europi i ne misle se zadovoljiti samo tim rezultatom.

“Stanje u momčadi je jako dobro, atmosfera je dobra. Svi su na raspolaganju tako da idemo s najboljim igračima u ovom trenutku. Viktoria je dobar, iskusan i ozbiljan protivnik, a imaju igrače koji dugo vremena igra zajedno. Mislim da je važno da se bavimo sami sobom i ukoliko budemo mi na razini naših igara koje smo pokazali na jesen, velike su šanse za prolaskom,” najavio je trener Nenad Bjelica.

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Putujemo za Plzen ✈ // Off to Plzen ⚽️ Pixsell/Davor Puklavec #dzg #dinamo #zagreb #hrvatska #croatia #football #uel #adidas

 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

“Puno nam znači što ćemo imati uz sebe navijače i nadam se da će nas nositi cijelu utakmicu. Naša snaga je u kolektivu i zajedno ćemo pokušati izboriti pozitivan rezultat. Puno smo se pripremali, treneri su nam prenijeli puno važnih stvari o njima, vjerujemo u sebe,” dodao je Amre Gojak, koji u srijedu slavi 22. rođendan.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Dinamo putuje u Češku, a ujedno danas rođendan slavi Amer Gojak! Sve najbolje i sretan rođendan! // Happy 22nd birthday to @amergojak14! GNK Dinamo #dzg #dinamo #zagreb #hrvatska #croatia #football #uel

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

NOGOMET