Ema Kajić: Naši navijači u Osijeku nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim!

Ema Kajić

U Osijeku će, već standardno, u ženskoj konkurenciji nastupiti i iskusna hrvatska reprezentativka Ema Kajić. Ema je u Osijeku rado viđen gost koji se ondje vraća iz godine u godinu, a peto mjesto na preskoku sa Svjetskog kupa iz 2016. jedan joj je od najboljih rezultata u karijeri, barem što se inozemnog dijela tiče.

Ove sezone DOBRO World Cup Osijek prvo joj je veliko natjecanje…

“Mislim da će mi ovo biti šesti ili sedmi nastup u Osijeku, nisam sigurna oko točnog broja. Svaki nastup tamo mi je ostao u lijepom sjećanju upravo zbog odličnih uvjeta, organizacije i naše domaće publike. Prije svega, Svjetski kup u Osijeku za mene je poseban jer se odvija u našoj zemlji. To je jedan od glavnih razloga zašto se volim vraćati u Osijek. Uz sve to, organizacija je ondje vrhunska – počevši od natjecanja, odlične dvorane i uvjeta za treninge, pa sve do ostalih događaja koji su vezani uz naš Svjetski kup. Publika i naši navijači nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim,” istaknula je Ema.

Neće biti velikih iznenađenja unjenom nastupu: “Natjecat ću se na preskoku kao i svake godine, sa svoja standardna dva skoka. Konkurencija je dosta jaka. Osijek gotovo svake godine posjete najbolji gimnastičari i gimnastičarke, a vjerujem da će tako biti i ove. Moj cilj je skočiti svoje skokove najbolje što mogu, pa što bude. Ne mogu ništa garantirati. Ali publika će definitivno uživati u vrhunskoj gimnastici.”

Osim sportskog programa, najavljen je i bogat zabavni program u sklopu FEELGOOD WEEKEND Festivala na kojemu će nastupiti Neno Belan & Fiumens (petak, 24. svibnja) te Massimo (subota, 25. svibnja).

OSTALI SPORTOVI