Englezi i Francuzi protivnici mlade reprezentacije na Euru: Dokazali smo da imamo sjajne igrače

Zlatko Dalic i Nenad Gracan

Izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Nenad Gračan prokomentirao je ždrijeb Europskog prvenstva U-21, na kojemu će nasljednici Vatrenih igrati s Engleskom, Francuskom i Rumunjskom.

Plasman u polufinale Eura donosi i mjesto na Olimpijskim igrama!

“Skupina je teška, ali na Europskom prvenstvu nema slabe reprezentacije. Doduše, možda smo radije mogli dobiti Dansku umjesto Francuske – s Francuskom smo nedavno igrali i radi se o zaista potentnoj momčadi. Osnovni smo cilj ispunili plasmanom u odabrano društvo, ali sada se treba dobro pripremiti. Moramo opustiti igrače te iskoristiti prilike koje nam se pruže kako bismo ostvarili što je moguće bolji rezultat”, poručio je Nenad Gračan, izbornik mlade reprezentativne vrste. prenosi hns-cff.hr.

“Želimo odigrati na najbolji mogući način, mislim da imamo reprezentaciju koja to može. Očekivanja su velika, želimo dobar rezultat, pogotovo nakon što smo kroz kvalifikacije dokazali da imamo sjajne igrače. Dio ih igra u Italiji i nadam se da će biti mnogo naših simpatizera, ljudi koji će navijati za nas”, dodao je.

NOGOMET