Favorizirani Makarani dočekuju motivirani Dinamo

Novo Vrijem Apfel

Nije prošlo niti 72 sata od završetka jedne od ‘najluđih’ utakmica sezone između Futsal Dinama i Uspinjače Gimke (5:4), a Plave očekuje još veći, još ozbiljniji izazov – prva utakmica polufinala prvenstva protiv Novog Vremena Apfel u Makarskoj.

Novo Vrijeme je aktualni prvak, regularni dio prvenstva Makarani su osvojili sa 16 bodova prednosti, a Dinamo su pobijedili u oba navrata ove sezone. Također, momčad iz Makarske je svojeg suparnika u četvrtfinalu Crnicu riješila još prošle subote te su za ovu utakmicu imali tri dana odmora više.

Domaćini su favoriti, no Dinamo je u tri utakmice protiv Uspinjače Gimke, ali i u dvoboju protiv Novog Vremena ove sezone, dokazao da ima dovoljnu kvalitetu za svladati bilo koju momčad u državi, pa tako i aktualnog prvaka na njihovom terenu.

Podsjetimo, ove dvije momčadi susrele su se u polufinalu i prošle sezone, Novo Vrijeme je prošlo tek u majstorici, nakon boljeg izvođenja šesteraca, a kasnije su stigli i do povijesnog naslova prvaka.

Utakmica počinje u 20 sati, a druga polufinalna utakmica igra se u subotu u 16:30 između Squarea i Vrgorca u Dubrovniku.

Uzvratni susreti igraju se u petak 10. svibnja, a Futsal Dinamo ubrzo će objaviti ime dvorane u kojoj se igra utakmica.

NOGOMET