[FIFA THE BEST] Izbornik i kapetan među elitom!

Dalić, Fifa

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić našao se među tri finalista za nagradu za najboljeg trenera u Fifinom izboru. U elitnom krugu našli su se i izbornik svjetskih prvaka Didier Deschamps te bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane.

Nakon nedavno osvojene nagrade za Uefinog Igrača godine, kapetan Vatrenih Luka Modrić se našao i među tri finalista u Fifinom izboru. Konkurenciju mu ponovo čine donedavni suigrač u Real Madridu Cristiano Ronaldo te Egipćanin Mohamed Salah.

Svečana dodjela nagrada FIFA THE BEST, u kojemu su sudjelovali izbornici i kapetani svih svjetskih reprezentacija, novinari te navijači, održat će se u Londonu, 24. rujna.

“Nadam se da Luka neće stati na dosadašnjim nagradama, nadam se da mu u ruke dolazi i Zlatna lopta. On ju je u potpunosti zaslužio. Meni je velika čast biti među tri kandidata za najboljeg trenera, to mi je najveći uspjeh u karijeri, a ne bi ga bilo da nije bilo srebra u Rusiji i zato hvala igračima za ovu nominaciju. Velika je stvar za hrvatski nogomet imati predstavnike u takvoj konkurenciji,” istaknuo je Dalić, prenosi hns-cff.hr.

DRUŠTVENE MREŽE NOGOMET