Gračan više nije izbornik, Bradarić se nada kako će u idućoj utakmici sve izgledati bolje

Zlatko Dalic i Nenad Gracan

 

Nakon domaćeg 1:2 poraza mlade reprezentacije Hrvatske od Škotske na otvaranju novog kvalifikacijskog ciklusa za U-21 Euro, Nenad Gračan podnio je ostavku na mjesto izbornika mlade reprezentacije.

Izvršni odbor HNS-a prihvatio je ostavku te je Gračan razriješen dužnosti.

[VIDEO] Preokret Škota na Šubićevcu, Gračan ponudio ostavku: Iz ovog poraza može se nešto naučiti

Splićanin Domagoj Bradarić, koji je nedavno iz Hajduka prešao u francuski Lille, komentirao je poraz na Šubićevcu…

“Čestitke Škotima, borili su se junački do kraja i išli na 100 posto. Mi smo dobro ušli u utakmicu, stvarali šanse u prvom poluvremenu i šteta što tada nismo postigli još koji pogodak. Međutim, nismo bili pravi u drugom dijelu, pali smo. U reprezentaciji ima mnogo novih igrača i nadam se da će u sljedećoj utakmici sve izgledati bolje. Nije ništa do jednog ili dvojice pojedinaca, izgubili smo kao momčad i moramo se podići kao momčad. Poraz nam je teško pao, ali znamo gdje smo pogriješili. Na pogreškama ćemo raditi i pokušati ispraviti mnoge stvari. Treba sve ukomponirati,” poručio je Bradarić pa dodao:

“Na igrače utječe i nedostatak kontinuiteta po klubovima, no mladi smo i moramo se razvijati. Nadam se većoj minutaži za sve. Mislim da sam se ja brzo prilagodio teškoj francuskoj ligi i nadam se da ću tako i nastaviti. Sve se brzo odvijalo, no za to sam radio i spreman sam čak i za Ligu prvaka,” prenosi hns-cff.hr.

 

NOGOMET