Hajduk na Malti počinje europski put: S obzirom na okolnosti mislim da smo relativno dobro spremni

Malta

Nogometaši Hajduka novu sezonu otvaraju na gostovanju na Malti, u prvom kolu kvalifikacija za ulazak u skupine Europske lige.

Na Centenery stadionu Splićani igraju protiv Gzire United, a početak je zakazan za 18 sati.

Pripreme Bijelih trajale su ukupno 29 dana, prvi dio priprema odrađen je na Poljudu, dok se drugi dio trenažnog procesa radilo na Pohorju. Odigrali su hajdukovci ukupno pet prijateljskih susreta u pripremnom razdoblju (Solin, Krilja Sovjetov, Aluminij, Slask Wroclaw i Zarja), a momčadi su se u međuvremenu priključila dvojica igrača, stoper Stefan Simić i lijevi bek Ivan Dolček.

Novu sezonu najavio je i sportski direktor Saša Bjelanović…

“Sve se događa u realnim okvirima, kako smo i očekivali. Znali smo za problematike koje su vezane za dovođenje igrača na nekim pozicijama, a moramo još uvijek imati strpljenja. Nadam se da ćemo kroz idućih sedam do deset dana imati definirano 90 posto kadra za iduću sezonu. Prijelazni rok još traje…”

“Dogovorili smo se s trenerom da se ne zalijećemo, da uzimamo reda radi nego da dovedemo igrača koji bi nam stvarno bio pojačanje. Imamo par profila koji su jako zanimljivi i intenzivno radimo na tome. Istina da se malo odužilo, ali od početka smo bili svjesni da će nam se to dogoditi s obzirom da je to problematika s kojom se susreću i drugi klubovi na tržištu. Međutim, vjerujem da ćemo vrlo brzo sve skupa riješiti,” prenosi hajduk.hr.

Bjelanović, ali i svi navijači Hajduka očekuju prolazak malteškog suparnik bez previše muke…

“Uvjeti nisu idealni s obzirom na travnjak i visoku temperaturu. No, treneri i momčad su spremni na to. Mislim da naš stožer neće ništa prepustiti slučaju i ne bi trebalo biti problema u ovom dvoboju,” dodao je Bjelanović.

Trener Siniša Oreščanin između ostalog je poručio: “Spremni smo za utakmicu. Možda nam dolazi prerano, ali smo to na početku priprema znali i računali na to…”

“Mislim da smo pripreme odradili koliko toliko dobro, s obzirom na događanja koja su nas pratila. Ekipa je reagirala ok. Uvijek može bolje, ali s obzirom na okolnosti mislim da smo u ovom trenutku relativno dobro spremni.”

PRODAJA ULAZNICA ZA UZVRAT

U utorak (9. srpnja) u 8 sati počinje prodaja ulaznica za drugu utakmicu 1. pretkola Europske lige Hajduk – Gzira United koja je na rasporedu 18. srpnja na Poljudu s početkom u 20 sati.

Prva tri dana (od utorka do četvrtka) ulaznice za utakmicu ekskluzivno mogu kupiti samo aktivni članovi Hajduka (online i na svim prodajnim mjestima). Od petka 12. srpnja ulaznice idu u slobodnu prodaju.

Svi aktivni članovi Hajduka mogu preuzeti jednokratni kod na članskom sučelju (Hajduk.hr ) te mogu kupiti jednu ulaznicu uz predočenje koda. S kodom koji ste dobili na članskom sučelju može se obaviti kupnja na platformi ticketshopa i na svim prodajnim mjestima uz predočenje koda. Ako kupujte ulaznicu u Odjelu za članstvo potrebno je samo predočiti člansku iskaznicu, a kod će Vam biti izdan prilikom kupnje ulaznice.

Ako do sada niste bili član ili trebate obnoviti članarinu, možete to također obaviti preko članskog sučelja  i nakon toga dobiti potrebni kod. Vrijedi pravilo jedan član/jedan kod/jedna ulaznica. Ako želite kupiti ulaznicu za drugog člana ili više njih potrebno je predočiti njihovu člansku iskaznicu i dodijeljeni kod.

Za slučaj problema s kodom i nemogućnost realizacije kupnje temeljem koda, otvorena je posebna e-mail adresa kod@nashajduk.hr.

PRODAJNA MJESTA:

Online (na portalu www.ticketshop.hr)

– Odjel za članstvo na Poljudu –  od 8 do 20 sati radnim danom, vikendom ne radi

–  HNK Hajduk Fan shop Grad (pored HNK) –  svakim danom od 9 do 22 sata, a nedjeljom od 10 do 18 sati

– Cro Fan Shop City Center one i Mall of Split – svakim danom od 9 do 22 sati, Marmontova ulica –  svakim danom od 8 do 22 sata

– Ticketshop.hr   (na linku možete pronaći prodajna mjesta)

*Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po redovnim cijenama do 17. srpnja u 23.59 sati

*Prodajna mjesta na kućicama oko stadiona na dan utakmice od 17 sati

NAPOMENE:

- Sezonske ulaznice vrijede za ovu utakmicu i s njima se ulazi na stadion. Na sljedećoj poveznici možete pronaći sve informacije vezano uz sezonske PRETPLATE 

- Cijena dječje ulaznice za tribine Sjever, Istok, Zapad iznosi 50% redovne cijene ulaznice za odrasle, dok za Obiteljsku tribinu vrijedi fiksna cijena u iznosu od 10 kuna (vrijedi za djecu do navršenih 14 godina).

- Za slučaj da član nema pristup internetu, KOD kojim ostvaruje pravo na kupnju ulaznice može preuzeti isključivo u Odjelu za članstvo uz predočenje članske iskaznice. 

- Gledatelji koji eventualno budu imali problema s ulaskom na stadion moći će se obratiti na naš HELP DESK koji će se nalaziti u kućici nasuprot istočne tribine. 

NOGOMET