Horvat: Dule je stvarno napravio dobar posao; Cindrić: Početnička nervoza je iza nas, preponosan sam na navijače!

Hrvatska, HRS

Luka Cindrić bio je najbolji hrvatski strijelac u sigurnom i uvjerljivom slavlju hrvatske rukometne reprezentacije nad Crnom Gorom.

“Početnička nervoza je iza nas, mislim da je bila teška utakmica, ali i da smo držali fokus i na kraju zasluženo pobijedili. Preponosan sam na navijače i nadam se i ubuduće da će odaziv biti ovakav,” naglasio je Cindra.

Buđenje u nastavku: Hrvatska pobjednički otvorila Euro!

Sjajni su bili i Marino Marić i Zlatko Horvat s po četiri pogotka, bez promašaja…

“Drugo poluvrijeme smo odradili kako spada, u prvom nas je možda poremetilo malo i što je Mandić dobio dva isključenja. Promašili smo neke zicere gdje smo možda trebali otići na četiri razlike i to je ono što će kazniti svaka ekipa. Dule je stvarno napravio dobar posao, mislim i svi ostali, ali njega treba istaknuti jer je dosta utjecao na protok njihove lopte,” dodao je Zlaja.

Crnogorci su na predahu imali minimalnu prednosti, ali su Červarovi izabranici u nastavku požrtvovnom i borbenom partijom uspjeli doći do zasluženog slavlja.

U petak je dan odmora, a u subotu u 16 sati na rasporedu je dvoboj s Bjelorusijom, koja je u prvoj utakmici s pet razlike dobila Srbiju.

Bit će to dvoboj za prvo mjesto u skupini i sasvim izgledno za bodove koji će se prenositi u drugi krug i nastavak natjecanja u Beču.

Rezultati by SofaScore

(Foto: HRS)

RUKOMET