Hrgović otkrio ime suparnika u zagrebačkoj Areni: Mogu obećati kako ću biti maksimalno spreman

Filip Hrgović

Najbolji hrvatski teškaš Filip Hrgović objavio je ime suparnika s kojim će se boriti u rujnu u zagrebačkoj Areni.

Britanac Gary Cornish je u dosadašnjoj karijeri upisao 25 pobjeda i dva poraza, od čega je jedan od Anthonyja Joshue, aktualno prvaka teške kategorije. Škot je ubilježio pobjede i nad četiri Hrvata (Jakov Gospić, Ivica Perkovic, Hrvoje Kišiček i Marino Goleš). Uvjereni smo kako je tom nizu stigao kraj…

Hrgović je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri upisao svih pet pobjeda (Raphael Zumbano, Pavel Šour, Tom Little, Sean Turner i Filiberto Tovar) i trenutno je 33. teškaš svijeta po BoxRecu.

“Velika je čast što ću se boriti ispred svojih navijača u Zagrebu. Cornish je imao lijepu karijeru i kao i prema svim svojim suparnicima imam puno respekta. Siguran sam kako će Škot biti pravi ratnik u ringu. On je najviši suparnik s kojim sam se borio i bit će to za mene novi izazov. No, ako jednog dana želim biti svjetski prvak, moram se boriti sa svim tipovima boksača. Uvjeren sam kako će ovo biti težak meč i jedino što svojim navijačima mogu obećati kako ću biti maksimalno spreman pokazati svoj najbolji boks,” poručio je Hrgović.

Okršaj u Areni za WBC International titulu zakazan je za 8. rujna.

BORILAČKI SPORTOVI
Tagged with: ,