Hrgović ‘otkriva’ Ameriku: Pripremam se kao da boksam za svjetsku titulu

Hrgović

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović debitirat će u Sjedinjenim Američkim Državama 25. svibnja, u dvorani  MGM National Harbor u gradu Oxon Hill.

Protivnik će mu biti iskusni 38-godišnji Greg Corbin, a borba će biti uvod u meč Oleksandra Usyka protiv Carlosa Takama.

Hrgović je u dosadašnjih sedam profesionalnih susreta upisao sedam pobjeda, od čega pet nokautom.

Greg ‘Bad News’ Corbin ima 15 pobjeda, od čega devet nokauta i jedan poraz, od bivšeg IBF svjetskog prvaka Charlesa Martina.

“Sretan sam što je moj Team Sauerland  dogovorio s Matchroom i DAZN borbu u Americi. Veselim se svom debitantskom nastupu u SAD-u, jer ovdje je trenutno najbolje mjesto za velike mečeve. Mislim kako će američki navijači zavoljeti moj stil, jer nisam klasični boksač s distance. Pokušavam uputiti što više udaraca. Može se od mene  očekivati puno odličnih mečeva,” najavio je Hrgović te dodao:

“Corbin je jako dobar boksač i odličan izbor za ovu fazu moje karijere. Pripremit ću se kao da boksam za svjetsku titulu. Bit će mi to dobar test, on je dosta iskusniji od mene, a vjerujem da će se pojaviti u dobroj formi i da nas čeka uzbudljiv dvoboj za sve gledatelje diljem svijeta preko DAZN.”

Hrgović je trenutno u Miamiju u svom trening kampu

“Pedro Diaz inzistira na disciplini i napornom treningu. On odbija raditi s boksačima koji nisu 100 posto fokusirani. Dijelimo isto razmišljanje, zato smo dobra ekipa i mislim kako zajedno možemo postići velike stvari,” naglasio je naš šampion.

BORILAČKI SPORTOVI
Tagged with: ,