Hrvatska malonogometna reprezentacija u novom ruhu već na Adria Cupu

Kovac_Sportika

Nakon premijernog pojavljivanja malonogometne reprezentacije na Socca Svjetskom prvenstvu u Lisabonu u rujnu prošle godine, pred hrvatskim igračima novi su izazovi. Uskoro kreću pripreme za sljedeće SP, koje će se ove godine u listopadu održati u Grčkoj na Kreti.

Povodom početka priprema potpisan je sporazum o suradnji te smo tako saznali kako će hrvatski reprezentativci u nadolazećoj godini nastupati u sportskoj opremi talijanskog branda Sportika.

”Drago nam je što smo potpisali suradnju s ovim vrlo kvalitetnim proizvođačem sportske opreme. Stručni stožer i naši reprezentativci već u svibnju zasjat će u novom ruhu kada je na rasporedu Adria Cup, koji će se održati u Zagrebu”, kazao je Vedran Prga, voditelj marketinga u malonogometnom savezu Socca Croatia te je nadodao:

“Prva garnitura dresova bit će karakteristične crvene boje, dok će rezervna garnitura biti mješavina tamnoplave i crne. Za vratare je Sportika također pripremila vrlo zanimljive dresove za koje vjerujemo da će svidjeti svima.”

Zadovoljan postignutim sporazumom bio je i izbornik hrvatske malonogometne reprezentacije Dino Kovač, koji se osobno uvjerio u kvalitetu nove sportske opreme.

”Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo u ovoj godini imati priliku nositi opremu branda Sportika. Radi se o vrlo kvalitetnoj sportskoj opremi, a iznimno mi je drago što smo dobili znatno veću količinu opreme nego što je to bio slučaj prošle godine te će nam samim time biti olakšane i pripreme za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Grčkoj.”

Prvo okupljanje naše malonogometne reprezentacije bit će na već spomenutom Adria Cupu, turniru četiri nacije koji će se održati u Nogometnom centru Zlatna Lopta u Zagrebu 3. i 4. svibnja ove godine.

NOGOMET