Hrvatske teniske zvijezde oduševile mališane, Maradona stiže u Zagreb navijati za Argentince

Marin Čilić, Cvjetni, Foto HTS

Na Trgu Petra Preradovića, popularnom Cvjetnom trgu, u srijedu je održan Dječji dan, tradicionalni Kids Day, povodom predstojećeg finalnog susreta Davis Cupa između Hrvatske i Argentine, koji će se od 25. do 27. studenoga održati u Areni Zagreb.

Tijekom trosatnog programa priređen je zabavan i edukativan sadržaj, kojim je djeci približeno igranje tenisa, a onima kojima to nije prvi kontakt s ovim sportom omogućeno je da saznaju i neke nepoznate detalje.

Sve su začinili hrvatski reprezentativci, koji su dolazili na Cvjetni trg ovisno o rasporedu treninga, što je bila prilika za druženje s najmlađima i neizbježnu podjelu autograma te zajedničko fotografiranje.

Nakon toga reprezentativci su se vratili treninzima, a u četvrtak, s početkom točno u podne, slijedi izvlačenje parova u maloj dvorani koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.

Maradona ‘vođa’ argentinskih navijača u Areni

Ponajbolji nogometaša svih vremena, 56-godišnji legendarni Argentinac Diego Armando Maradona dolazi u Zagreb na finale teniskog Davis Cupa između Hrvatske i Argentine, potvrdio je glasnogovornik Argentinskog teniskog saveza.

Maradona je već bodrio argentinske tenisače protiv Hrvatske. U travnju 2002. Argentina je u Buenos Airesu u četvrtfinalu pobijedila Hrvatsku 3-2, a Maradona je ‘vodio’ navijanje s tribine. (Foto: HTS)

TENIS