Hrvatski hokejaši bez Borne Rendulića otputovali u Beograd na IIHF SP Divizije II grupe A

Hrvatska, HSHL

Hrvatska reprezentacija u hokeju na ledu završila je s pripremama i otputovala u Beograd na IIHF Svjetsko prvenstvo Divizije II, grupe A.

Glavni trener Enio Sacilotto i njegov tim objavili su konačan popis igrača koji će predstavljati Hrvatsku na prvenstvu koje počinje 9. i traje do 15. travnja. Uz Hrvatsku, na prvenstvu nastupaju Australija, Španjolska, Belgija, Kina i Srbija.

Prvu utakmicu hrvatska reprezentacija igra u utorak, 9. travnja s domaćinima u 20.30 sati.

Na popisu su vratari Vilim Rosandić, Leon Hergešić Adamović i Vito Nikolić, braniči Shaone Morrisonn, Marko Tadić, Luka Kramarić, Jan Smolec, Bruno Kegalj, Fran Srketić te napadači Dominik Kanaet, Tomislav Zanoški, Marko Šakić, Dominic Rene Čanić, Luka Mikulić, Ivan Janković, Bruno Fičur, Sven Paulović, Tadija Mirić Mario Novak, Filip Jarčov, Luka Jarčov i Jan Novotny.

Zbog problema s ozljedom u Beogradu neće biti najboljeg hrvatskog hokejaša Borne Rendulića.

U stručnom stožeru su i pomoćni treneri Danijel Kolombo i Bruno Bregant, vođa momčadi Igor Jačmenjak, oružar Bruno Antolić i fizio Nives Ivanković.

U drugom kolu u srijedu od 16.30 sati na rasporedu je dvoboj s Kinom, u petak u 13 sati Hrvatska igra protiv Belgije, sa Španjolcima u subotu u 16.30 sati, a posljednje kolo na rasporedu je u ponedjeljak u 13 sati protiv Australije.

Hokej ZIMSKI SPORTOVI