Hrvatski juniori novim porazom od Španjolske završili šesti u Europi: Bacali smo se na svaku loptu

U-20 HRS

Hrvatski juniori plasman na Europskom prvenstvu u Sloveniji završili su na šestom mjestu. U posljednjoj utakmici natjecanja izabranici Vladimira Vujovića ponovno su poraženi od Španjolske (27:26).

Španjolci su do slavlja stigli pogotkom iz deveterca, nakon isteka vremena!

Josip Šarac s osam zgoditaka bio je najbolji kod Hrvatske, dok su Nikola Grahovac i Ivan Martinović zabili svaki po tri gola. Ivan Panjan imao je šest obrana, dok ih je Ivan Ereš upisao dvije.

“Borili smo se do samog kraja. Igrali smo vrlo dobro. Žao mi je što nismo iskoristili kontra napad na samom kraju te smo nesretno primili zgoditak nakon isteka vremena. Ponosan sam na dečke na borbenih 60 minuta. Bacali smo se na svaku loptu. Čestitam cijeloj reprezentaciji na dobrom turniru i hvala svima koji su nas bodrili od prvog dana,” rekao je Šarac nakon susreta.

U Sloveniji us nastupili Tomislav Špruk, Antonio Vozila, Danijel Papić, Ivan Martinović, Leon Strbad, Tin Lučin, Vito Bahtijarević, Josip Repušić, Josip Šarac, Nikola Grahovac, Ivan Panjan, Josip Vekić, Adrian Miličević, Filip Vistorop, Ivan Ereš.

RUKOMET