Huklek viceprvak Europe, Kamenjašević i Šačić završili peti!

Huklek, Đok

Nakon što je suvereno izborio finale U23 Europskog prvenstva grčko-rimskim načinom za mlađe seniore, član HK Sesvete Ivan Huklek nije uspio doći do zlatne medalje. U kategoriji do 87 kilograma poražen je od Azerbajdžanca Islama Abbasova.

Antonio Kamenjašević (HK Metalac) je u kategoriji do 77 kilograma poražen u borbi za broncu od Ukrajinca Nuralijeva  te je na kraju osvojio peto mjesto.

Filip Šačić (HK Sesvetski Kraljevec) nastupio je u kategoriji do 82 kg i na kraju je također završio peti. Prvu borbu tijesno gubi od kasnijeg finalista Filčakova iz Ukrajine te ima priliku kroz repasaž doći do borbe za broncu. Finca Ropponena je deklasirao rezultatom 9:0 da bi u neizvjesnoj borbi za medalju tijesno izgubio rezultatom 4:3 od aktualnog svjetskog prvaka, Turčina Burhana Akbudaka.

Čestitamo i treneru reprezentacije Antonu Đoku, trenerima u klubu Slavku Benčecu i Hrvoju Grbavcu.

Ovo je već treća velika medalja za Ivana što dokazuje njegovu kvalitetu i kontinuirani napredak. Dok su Antonio i Filip za dlaku propustili uzeti odličje. Velik je ovo rezultat i od ove zlatne generacije može se još puno očekivati!

Trener U-23 hrvatske reprezentacije je Anton Đok.

BORILAČKI SPORTOVI