Još jedna olimpijska bronca za Reu Hraski: Znala sam da ću uspjeti u svojoj najdražoj disciplini

Rea Hraski

Nakon osvojene medalje u spustu, Rea Hraski je osvojila još jedno odličje na Zimskim olimpijskim igrama gluhih, ovoga puta u superveleslalomu.

Rea Hraski i Natko Zrncic Dim

“Presretna sam! Čim smo se danas digli na start znala sam da ću uspjeti u mojoj najdražoj disciplini. Staza je izgledala fantastično, čak je i Natko rekao da bi se najradije skinuo u kombinezon i sam vozio. Odradili smo odličan ogled staze i sve precizno dogovorili, a nakon starta sam jednostavno hvatala brzinu iz zavoja u zavoj i taj sam dobar osjećaj nosila sa sobom do cilja. Ogromno hvala svima koji su uz mene cijelo vrijeme,” rekla je Rea nakon proslave nove medalje.

Rea je u subotu nastupila u kombinacija, međutim nije završila utrku. Sada ima jedan dan odmora, a nakon toga je čekaju veleslalom 17. prosinca i dan kasnije utrka slaloma.

“Sretni smo zbog još jedne medalje. Rea je danas odlično vozila, bila je stvarno motivirana i puna energije. Uspjela je odvoziti odličnu vožnju nakon jučerašnjeg peha u kombinaciji gdje je izletjela par vrata prije cilja. Jako sam sretan zbog toga, idemo dalje punom snagom jer nas čekaju još veleslalom i slalom,” istaknuo je Natko Zrnčić Dim.

PARAOLIMPIJCI