Karlovčan: Pune smo samopouzdanja! Saračević: Čeka nas pakao!

Korina Karlovčan, Podravka Vegeta

Rukometašice Podravke Vegete odlično su odradile prvu utakmicu četvrtfinala EHF kupa te s nestrpljenjem i četiri pogotka viška mogu čekati uzvrat kod njemačkog Thüringera, koji je na rasporedu u nedjelju s početkom u 14 sati.

“Očekuje nas pakao u svakom pogledu. Čeka nas dug put u Njemačku, čeka nas odličan protivnik i neobičan termin utakmice. No, mi znamo što želimo, a to je odlazak u polufinale. Mi moramo biti spremni na sve,” najavio je trener Zlatko Saračević.

Dejana Milosavljević nada se pozitivnom ishodu i plasmanu na završni turnir: “U Njemačkoj nas čeka jako teška utakmica. Kao što smo vidjeli i ovdje prošlog vikenda, ne radi se o lakom protivniku. Mi se pripremamo za utakmicu te ćemo dati sve od sebe. Što se tiče odlaska u Njemačku, nije nam prvi puta da idemo na ovako dug put prije utakmice pa ne bi trebalo ostaviti traga na nama.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

U prostorijama RK Podravka održana je konferencija za medije uoči druge utakmice četvrtfinala EHF Kupa. Podravka Vegeta putuje u njemački Nordhausen gdje je očekuje uzvratna utakmica protiv Thüringera iz Njemačke. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 8. ožujka, s početkom u 14 sati. Pravdu će na utakmici dijeliti Andrej Budzak i Michal Zahradnik iz Slovačke, a delegat EHF-a je Lars Berndtsson iz Švedske. Govornici na konferenciji za medije bili su trener Zlatko Saračević te igračice Dejana Milosavljević i Korina Karlovčan. Trener Podravka Vegete Zlatko Saračević: Očekuje nas pakao u svakom pogledu. Čeka nas dug put u Njemačku, čeka nas odličan protivnik i neobičan termin utakmice. No, mi znamo što želimo, a to je odlazak u polufinale. Mi moramo biti spremni na sve. Vanjska igračica Dejana Milosavljević: U Njemačkoj nas čeka jako teška utakmica. Kao što smo vidjeli i ovdje prošlog vikenda, ne radi se o lakom protivniku. Mi se pripremamo za utakmicu te ćemo dati sve od sebe. Što se tiče odlaska u Njemačku, nije nam prvi puta da idemo na ovako dug put prije utakmice pa ne bi trebalo ostaviti traga na nama. Krilo Podravka Vegete Korina Karlovčan: U utakmicu moramo ući kao da nemamo četiri gola prednosti. Mislim da moramo pristupiti tako i sigurno ćemo proći u polufinale. Raspoloženje u ekipi je odlično, a nakon pobjede ovog vikenda sigurno da je još bolje te smo pune samopouzdanja. Izravan prijenos utakmice bit će na HRT 2 s početkom u 13:55 sati. #rkpodravka #vegeta #podravka #doksrcekuca #volimpodravku #crohandball #handball #rukomet #ehf #ehfcup #ehf_cup #volimrukomet

Objavu dijeli RK Podravka Vegeta (@rk_podravka_vegeta)

“U utakmicu moramo ući kao da nemamo četiri gola prednosti. Mislim da moramo pristupiti tako i sigurno ćemo proći u polufinale. Raspoloženje u ekipi je odlično, a nakon pobjede ovog vikenda sigurno da je još bolje te smo pune samopouzdanja,” dodala je Korina Karlovčan.

RUKOMET