Kek: Iskoristili smo sve ponuđeno, ovo je poklon za navijače! Cvitanović: Bolan poraz…

Kek, NK Rijeka

Matjaž Kek očekivano je bio zadovoljan izvedbom svojih nogometaša. Sjajna predstava protiv Dinama i visoka pobjeda 4:1 donijela je još jednu potvrdu da je Rijeka na dobrom putui ove sezone, bez obzira na trenutnu poziciju na ljestvici branitelja naslova.

“Kada pobijediš Dinamo moraš biti zadovoljan,” rekao je Kek nakon slavlja protiv Modrih.

“Čestitke igračima, vrijedna pobjeda. Poklon navijačima u utakmici u kojoj smo iskoristili sve ponuđeno. Presudan je bio brzi povratak u utakmicu nakon pogotka Gavranovića i isključenje Leškovića,” ustvrdio je između ostalog Slovenac.

“Čestitam Rijeci na pobjedi, a ne znam kako bih komentirao utakmicu. Što da kažem suvislo, a da ne ispadne smiješno. Dobro smo otvorili susret i poveli 1:0. Što možemo reći sada nakon 4:1…

“Minimalno tri poklonjena gola, crveni karton… Neću ulaziti u neke odluke. Što reći pametno i suvislo nakon ovakvog rezultata? Ovo je velik poraz, boli i nije dobro za nas. Rekao sam to i igračima u svlačionici. Nikako nije dobro. Pustimo pouke i to da naučimo nešto iz svake utakmice. Svaka utakmica nosi svoje, u svakoj se događaju ovakve stvari, ali danas su takve stvari bile vidljive i kažnjene. Morat ćemo donijeti neke odluke,” rekao je trener Dinama Mario Cvitanović nakon teškog poraza.

Rezultati by SofaScore

NOGOMET