Kelava uoči Maribora: Igramo važnu utakmicu, ulog je golem i želimo podršku s tribina!

Ivan Kelava

Dan uoči prve utakmice razigravanja za ulazak u Ligu prvaka s Mariborom, pred brojne novinare došli su trener Dinama Ante Čačić i vratar hrvatskog prvaka Ivan Kelava…

- Nalazimo se pred utakmicom koju smo svi priželjkivali, utakmicama koje odlučuju hoćemo li drugu godinu zaredom igrati Ligu prvaka. Protiv Šerifa smo napravili minimum, održali kontinuitet igranja u Europi, a ovo što nas čeka je ono za što se pripremamo cijelu godinu i o čemu sanjaju svi nogometni djelatnici - rekao je trener Dinama, Ante Čačić.

 Čačić je dodao kako respektira Maribor, te da Dinamo mora u utakmicu ući maksimalno mobiliziran. Dinamo ima pobjednički niz od sedam utakmica i to mu daje samopouzdanja, ali ako će se igrati kao u prošlim utakmicama, Modre će čekati jako težak posao.

 Karte se i dalje prodaju, ali sve ih je manje. Nakon odličnog odaziva navijača i jučerašnjih gužvi pred blagajnama igrači Dinama nadaju se rasprodanom stadionu.

- Pozvao bih sve navijače na stadion. Igramo važnu utakmicu, ulog je golem i želimo podršku s tribina stoga pozivam sve navijače da lijepo predstave svoj grad i svoj klub- rekao je vratar Ivan Kelava.

Ono što je sigurno jest da za utakmicu neće konkurirati ozlijeđeni Ivan Tomečak, Mateo Kovačić i Ivan Krstanović dok treći žuti karton odnosno suspenzija prijete Tonelu i Sammiru.

NOGOMET

Ostavi komentar