Kings of Style u Kutiji šibica

ADF

Svi ljubitelji plesa i plesači koji će se sljedeći vikend naći u Zagrebu pozvani su da navrate na uzbudljivo plesno događanje pod nazivom ‘Kings of Style’ u organizaciji plesne skupine Atomic Dance Factory. Ovo urbano plesno natjecanje održava se 8. travnja u SD Trešnjevka, svim ljubiteljima sporta poznatijoj kao popularna Kutija šibica.

ADF.

‘Kings of Style’ prometnuo se u najveći urbani plesni festival u regiji a po jubilarni peti puta okuplja najveći broj plesača do sada. Među 1000 prijavljenih plesača su najbolje hrvatske urbane plesne grupe te brojne plesne skupine iz cijele regije a posebno susjedne Slovenije, iz koje nam dolaze ponajbolji svjetski hip hop plesači. Najpoznatiji među njima su članovi grupe Artifex Crew, svjetski i europski prvaci u hip hopu:

“Volimo doći u Hrvatsku i Zagreb, volimo ‘Kings of style’, mi smo tu od samih početaka. Ovdje ima jako puno dobrih plesača, s nekima od njih smo s godinama postali i dobri prijatelji“, istaknuo je jedan od voditelja slovenske plesne atrakcije Miha Furlan te dodao:

“Na samom natjecanju se od plesača očekuje uvježbanost, tehnika, inovativan pristup plesu i scenskom nastupu što svim prisutnima obećava pravu glazbeno-plesnu poslasticu. Slovenski plesni klubovi su pokazali veliko zanimanje za ovaj Festival i bit će zanimljivo vidjeti kako će se snaći na ovom terenu“.

ADF KOSDodajmo da će sve plesne skupine svoje vještine pokazati u street dance koreografijama a za titulu najboljih bore se djeca, juniori i seniori u kategorijama timova i velikih timova.

Natjecanje svoju originalnost i atraktivnost temelji na specifičnom sustavu ocjenjivanja, stvorenom od strane najistaknutijih plesača i koreografa u regiji.

Kings of Style 2018 - najava

“Ugodno smo iznenađeni brojem prijavljenih domaćih i stranih plesača, njihova raznolikost najavljuje sjajnu konkurenciju i siguran sam da će svi pokazati najbolje od sebe. Publiku očekuje pravi plesni spektakl“, izjavio je u ime organizatora Saša Krnetić, ujedno glavni voditelj i koreograf plesne skupine Atomic Dance Factory.

Kings of Style 2018

Subota 7. travnja – Who Got the Ju!ce, 17 do 22 sata, Klub Super Super + afterparty
Nedjelja 8. travnja – Kings of Style, 18 do 22.30 sati, Sportska dvorana Trešnjevka (Kutija šibica)

 

IZDVOJENO
Tagged with: