Konjuh: Uživam na wimbledonskoj travi, uživam u tenisu koliko god mogu!

Konjuh

Ana Konjuh uspješan je dan u Wimbledonu zaokružila i pobjedom na otvaranju turnira mješovitih parova s Nikolom Mektićem. Svladali su brazilsko-američku kombinaciju Sa/Atawo sa 7:5, 6:7 i 12:10.

Naša mlada teniska zvijezda i najbolja hrvatska tenisačica trebala bi imati dovoljno vremena za oporavak prije osmine finala i dvoboja s Venus Williams…

“Dug i naporan dan. Single sam izvukla u tri seta, bio je jako dugačak meč, ali drago mi je da je završilo sretno za mene. Ovo mi je najdraži Grand Slam tako da uživam ovdje na travi. Kao što vidite igram sve i singl, parove i mix i jednostavno pokušavam uživati u tenisu koliko mogu. Sretna sam što mogu biti u drugom tjednu,” rekla je za HRT.

U subotu se za osminu finala bori i Petra Martić, koja bi od 14 sati trebala na teren protiv Kazahstanke Diyas.

U parovima će u akciji biti Mate Pavić i Austrijanac Marach protiv kombinacije Bozoljac/Cipolla, Mirjana Lučić-Baroni s Andreom Petković igra protiv Hradecke i Sinakove. Mektić i Konjuh igraju susret drugog kola mješovitih parova, baš kao i Ivan Dodig i Indijka Mirza, koji su kao četvrti nositelji u prvom bili slobodni. Pavić i Kichenok su na otvaranju turnira svladali Dariju Jurak i Daniella.

TENIS
Tagged with: ,