Kopić: Inzistirat ćemo na hrabrosti, agresivnosti i visokom intenzitetu! Kek: Radije igram na punom Poljudu nego u Kranjčevićevoj!

Poljud, Torcida, Instagram

Nakon dva tjedna reprezentativne pauze očekuje nas veliki hrvatski klupski derbi, Hajduk u subotu na Poljudu od 17 sati dočekuju momčad Rijeke.

Utakmica je od velike važnosti, Rijeka u 27. kolo Hrvatski telekom Prve lige ulazi s bodom zaostatka za drugoplasiranim splitskim sastavom.

“Ovaj tjedan smo radili dobro, imali smo utakmicu u Poljskoj, još jednom bih izrazio zadovoljstvo prijemom i atmosferom koja je vladala u tom dvoboju. U Jadranskom derbiju očekujem da inzistiramo na hrabrosti, agresivnosti, visokom intenzitetu, da se taktički nametnemo na pravi način. Igramo na svom stadionu, pred svojim navijačima, napravit ćemo sve da dođemo do pobjede. Želimo biti svoji, igrati kvalitetan nogomet i kroz pravi pristup i igru doći do rezultata,” najavio je između ostalog trener Hajduka Željko Kopić.

“Evo prave utakmice i pravog izazova za ekipu u jednom pravom nogometnom ambijentu. Naš cilj su bodovi, kako doći do njih, to je druga priča,” poručio je Matjaž Kek uoči gostovanja u Splitu.

“Čeka nas jedan goropadan Hajduk, puno su uložili u ekipu i imaju dobru atmosferu. Moramo biti pravi, jer ovo je pravi test za našu ekipu. Naredne utakmice će pokazati koliko smo daleko stigli,” ustvrdio je trener Rijeke koji još ne zna za poraz na Poljudu.

“Za ovu utakmicu u obzir mogu uzeti igrače koji sa 100 posto mogu odgovoriti na zahtjeve koji nas čekaju. Hajduk je moćan na Poljudu, ali radije igram 100 utakmica na Poljudu u pravoj atmosferi nego u Kranjčevićevoj. Respektiramo protivnika,” dodao je Slovenac.

Jadranski derbi najavio je i vratar Simon Sluga: “Očekuje nas još jedan Jadranski derbi. Idemo dolje svjesni što nas čeka. Idemo puni samopouzdanja, svjesni smo svojih mogućnosti, s respektom prema ekipi i ambijentu, ali nikoga se ne bojimo.”

U subotu još Dinamo gostuje u Zaprešiću.

Rezultati by SofaScore

NOGOMET