Koprivničanke u fenomenalnoj atmosferi ostale na korak od senzacije: Hvala svima što su vjerovali u nas

Podravka

Rukometašice Podravke Vegete nisu uspjele izboriti polufinale EHF Kupa. Nakon što su u prvoj utakmici poražene kod Herning_ikasta s 34:26, u Koprivnici su pobijedile s nedovoljnih 24:18 (12:6).

Bila je to sjajna utakmice igračica Zlatka Saračevića u fantastičnoj atmosferi krcate dvorane i samo su nijanse dijelile Podravku od velike senzacije i prolaska.

U drugom poluvremenu su na semaforu imale i velikih 16:7, a dvije minute prije kraja 24:18 i napad. Milošević je sa svoje polovice neuspješno pokušala pogoditi prazna vrata…

Natalija Čigirinova sa sedam i Dejana Milosavljević sa šest golova bile su najefikasnije kod Podravke Vegete.

“Što reći nakon ovakve utakmice? Najprije bih zahvalila publici jer ova atmosfera kakva je bila tu, stvarno se riječima teško može opisati. Bio je takav gušt igrati pred ovakvom publikom i mislim da je zbog toga svakoj curi još više žao. Opet smo pokazale da možemo i da moramo samo imati konstantu u ovakvim utakmicama. Svi koji su gledali vidjeli su kakva je bila i hvala svima što su vjerovali u nas i došli u ovakvom broju. Pripremali smo se dobro kao što je i rekao njihov trener, mijenjali smo stalno obrane i mislim da smo svi odradili maksimalno što smo mogli. Uvijek je tu i taj faktor sreće koji okrene par lopti, ali eto, ovaj puta je bila na njihovoj strani, nadam se da će sljedeći puta biti na našoj,” emotivno je poručila Dejana Milosavljević, prenosi službena klupska stranica.

“Čestitao bih Herningu na zasluženom prolazu koji su u dvije utakmice bili bolji za dva gola. Čestitam mojim curama, nemam ništa prigovoriti. Probali smo, vjerovale su, borile se, ali odlučile su dvije-tri lopte. Neke su umrle na terenu pa smo morali mijenjati. Kad stižeš ovakav rezultat ne valja brzo povesti, a ovih 9 razlike nismo pratili do kraja,” dodao je tužno trener Saračević.

PODRAVKA VEGETA: Tucaković, Risović (6), Ećimović; Zadravec, Turk 1, Holešova, Karlovčan, Jandrašić, Milošević 1, Džono 1, Milosavljević 6, Franušić, Čigirinova 7(4), Ihneva 4, Debelić 4, Ježikava.

RUKOMET