Kovač: Nervoza je učinila svoje! Pavlović: Sad se moramo ‘vaditi’ protiv Njemačke

poluvrijeme

Započelo je premijerno izdanja ISF-ovog svjetskog prvenstva u malom nogometu na kojem nastupa i Hrvatska. Naši reprezentativci natjecanje su otvorili neočekivanim porazom od Angole 3:2. Iako su izabranici Dine Kovača veći dio utakmice vodili 2:1 i bili bolji suparnik na terenu, nažalost realizacija im nije bila jača strana što je na kraju i donijelo prevagu na stranu Angolaca. Strijelci za Hrvatsku bili su Marko Pavlović i Dino Škibola.

vratari

“Ovo je bila jedna jako loša utakmica s naše strane, sve što smo se dogovorili uoči susreta nismo ispoštovali i Angola je zasluženo slavila. Sve što smo mogli danas smo promašili i to su naši protivnici znali kazniti. Sada smo u jednoj jako neugodnoj situaciji da se moramo vaditi protiv Njemačke, ali nadam se našoj pobjedi i prolasku skupine”, bile su riječi strijelca prvog gola Marka Pavlovića po završetku utakmice.

”Razočarani smo jer smo očekivali pobjedu. Nismo se na početku utakmice prilagodili na uvjete, loše smo ušli u utakmicu, promašivali smo stopostotne prilike i to nas je koštalo kasnije u utakmici. Nadamo se da ćemo se dobro pripremiti za dvoboj s Njemačkom da popravimo dojam i osvojimo tri boda”, dodao je  Dino Škibola koji je bio strijelac drugog hrvatskog gola.

Skibola-Pavlovic

”Utakmica nije završila onako kako smo očekivali. Rekao bih da je nervoza učinila svoje. Dečki su u nekim stopostotnim situacijama reagirali loše, nismo poentirali kada smo imali prilike i protivnici su to znali kazniti. Moram naglasiti kako je prvenstvo jako dobro organizirano, teren i organizacija su vrhunski i nemam nikakve zamjerke”, izjavio je izbornik reprezentacije Dino Kovač po završetku utakmice.

Hrvatski reprezentativci iduću utakmicu igraju u utorak u 18 sati po srednojoeuropskom vremenu protiv Njemačke. Nakon poraza od Angole pobjeda se u ovoj utakmici nameće kao imperativ.

NOGOMET