Krajan: Imamo dobre igrače parova, dobivali smo u raznim kombinacijama i bilo koja odluka bit će ispravna!

Čilić, HTS,Mario Ćužić

Nakon prvog dana Davis Cup dvoboja Hrvatske i Kanade u prvom kolu Svjetske skupine rezultat je poravnat. Borna Ćorić bio je uvjerljiv u svom dvoboju s Pospišilom, dok je Shapovalov bez problema nadigrao Galovića…

“Rezultat je prije svega realan. Priželjkivali smo vodstvo 2-0, uvijek je tako, ali favoriti su uvjerljivo dobili svoje mečeve. Idemo dalje i sad smo još malo veći favoriti, jer još imamo Marina na klupi,” poručio je izbornik.

U subotu od 14 sati na teren izlaze Nestor i Pospišil protiv Dodiga i Škugora, no, možemo očekivati i promjenu u našem sastavu

“Svi moramo sjesti i razgovarati, koja je naša najbolja kombinacija i tko bi protivnicima najmanje odgovarao. Nestor i Pospišil su zajedno osvajali Grand Slam naslove, stvarno su dobri i treba vidjeti koja kombinacija njima manje odgovara. Dodig je siguran, a vidjet ćemo hoće li igrati Škugor ili Čilić.”

“Pokazali smo da u bilo kojoj kombinaciji imamo jako dobre igrače u parovima, u raznim kombinacijama smo pobjeđivali, tako da vjerujem da će bilo koja odluka biti ispravna. Mora biti,” dodao je Krajan. (Foto: HTS, Mario Ćužić)

TENIS