Kreće prodaja ulaznica za Ferencvaroš: Svaka sljedeća utakmica je najvažnija

Dinamo, Maksimir

Dinamo je uspješno prošao prvu ovosezonsku prepreku na putu prema Ligi prvaka, a uoči nastavka europske sezone ugovore su u Maksimirskoj 128 produljili s Dinom Perićem i Marijem Šitumom…

“Obojica su već dugo u Dinamovu sustavu, domaći su dečki… Dino je, istina, Osječanin, ali je već dugo u Zagrebu. Jako smo sretni da će njih dvojica još nekoliko sljedećih sezona biti s nama. Njihovo ponašanje i igre „primorali“ su nas ponuditi im nove, bolje ugovore. Sretni smo da su ih prihvatili i da će zajedno s nama kreirati budućnost. Mario je polivalentan, igra na četiri pozicije, svaki trener voli takav tip igrača, karakteran je, veliki profesionalac. Dino je u zadnjih godinu dana jako napredovao, postao je vrlo bitan član momčadi, svoju je kvalitetu pokazao u već u puno europskih utakmica, da ne govorim u HNL-u. Želim im da ih zdravlje posluži i da budu sretni ovdje, da uživaju igrajući u Dinamu i da nam donesu još puno trofeja,” istaknuo je trener Dinama Nenad Bjelica.

Novi ugovori su ponuđeni Dominiku Livakoviću i Daniju Olmu…

“Razgovaramo i pregovaramo, a hoće li oni potpisati, ne ovisi samo o nama. Oni moraju odlučiti. Ponudili smo im višegodišnje ugovore s puno boljim uvjetima nego dosad. Vidjet ćemo što će se događati, ne vidim to kao nemoguću misiju.”

Dinamo u petak od 20 sati na Maksimiru u prvenstvenom ogledu dočekuje Goricu: “Idemo utakmicu po utakmicu, svaka sljedeća je najvažnija. Stiže nam Gorica, svi znamo o kakvoj se momčadi radi, najugodnijem iznenađenju prošle sezone. Nama, doduše, Gorica nije bila iznenađenje jer smo ih dobro analizirali. Jako su kvalitetna momčad s jako dobrim igračima,” najavio je Mario Šitum.

Dino Perić pohvalio je stručni stožer i suigrače: “Stvarno sam sretan i zadovoljan s potpisom novog ugovora. Drago mi je što sam ovdje, sretan sam u Dinamu. Prošla je sezona bila odlična, a nadam se da će ova biti i bolja. Drago mi je što su u klubu zadovoljni sa mnom i mojim igrama, nadam se da ću opravdati povjerenje. Zahvaljujem dečkima, treneru, njima pripada dio zasluga u ovom mom uspjehu.”

Dinamo će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka igrati protiv Ferencvaroša, a prva utakmica na rasporedu je u utorak, 6. kolovoza od 20 sati.

Ako Dinamo prođe mađarskog predstavnika i u sljedećem će kolu biti nositelj, u društvu Ajaxa, Celtica i Kopenhagena. Plavi za plasman u Ligu prvaka mogu tako igrati protiv nenositelja, odnosno pobjednika susreta Rosenborg –  Maribor,  APOEL – Karabah ili Slavije Prag i Young Boysa.

Ždrijeb je u ponedjeljak.

ULAZNICE

Sve navijače pozivamo da ulaznice kupe u pretprodaji kada će cijene biti znatno povoljnije od cijena na dan utakmice.

PRVOKUP ZA VLASNIKE BLUE GODIŠNJE ULAZNICE

Vlasnici BLUE godišnje ulaznice za sezonu 2019/20. imaju pravo prvokupa svojih mjesta 1.8. od 11 do 19 sati na Ticket pointu.

Daljnja prodaja ulaznica kreće u petak, 2.8., a radno vrijeme Ticket pointa slijedi u nastavku.

Godišnje GOLD ulaznice vrijede za utakmicu.

PRETPRODAJA PRAVO PRVOKUPA za vlasnike BLUE godišnje ulaznice (1.8.)

Tribina sjever dolje 70kn

Tribina istok 100kn

Tribina zapad dolje 150kn

PRETPRODAJA ZA SVE OSTALE NAVIJAČE (2.8.-5.8.)

Tribina sjever dolje 70kn

Tribina istok 100kn

Tribina zapad dolje 150kn

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (6.8.)

Tribina sjever dolje 100kn

Tribina istok 150kn

Tribina zapad dolje 200kn

Ulaznice za tribinu Jug namijenjene ISKLJUČIVO navijačima gostujućeg kluba nisu u prodaji – prodaja isključivo preko kluba Ferencvarosi TC

Radno vrijeme Ticket pointa

– Pretprodaja prvokup za vlasnike BLUE godišnje ulaznice (1.8.)

Četvrtak, 1.8. od 11 do 19 sati

– Pretprodaja za sve ostale navijače (2.8.-5.8.)

Petak, 2.8. od 11 do 20:45 sati

Subota, 3.8. od 11 do 19 sati

Nedjelja, 4.8. od 11 do 19 sati

Ponedjeljak, 5.8. od 11 do 19 sati

– Prodaja na dan utakmice (6.8.)

Utorak, 6.8. od 11 do 20:45h (do kraja prvog poluvremena)

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

ULAZNICE ZA NAVIJAČE U INVALIDSKIM KOLICIMA

Navijači Dinama koji za kretanje koriste invalidska kolica te utakmice prate s podesta ispod zapadne tribine za utakmicu 3. pretkola Lige prvaka Dinamo – Ferencvarosi moraju se prijaviti za rezervaciju ulaznica na e-mail osi@gnkdinamo.hr. Kapacitet je ograničen na 50 mjesta pa će se u obzir uzimati zahtjevi prema redoslijedu prijave putem službene prijave na e-mail.

U prijavi je obavezno navesti ime, prezime i datum rođenja za sve osobe koje se prijavljuju za utakmicu.

OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo – Ferencvarosi otvoreni od 18:00 sati.

S obzirom na to da se na utakmici Dinamo – Ferencvarosi očekuje velik broj navijača pozivamo sve da svoju ulaznicu kupe što ranije tijekom pretprodaje kada su ulaznice ujedno i povoljnije nego na dan susreta.

Također, pozivamo sve navijače da koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz do stadiona.

ONLINE PRODAJA

Ulaznice za utakmicu Dinamo – Ferencvarosi bit će moguće kupiti i online putem od petka 2.8., od 11:00 sati na www.ulaznice.hr. U prodaji će biti ulaznice za istok i zapad dolje.

Ulaznice za utakmicu Dinamo – Ferencvarosi kupljene online putem navijači sami printaju/ispisuju kod kuće i s tom isprintanom ulaznicom ulaze na stadion Maksimir. Nije potrebno preuzimanje ulaznice na Ticket pointu.

SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

NOGOMET