Kutija šibica bit će i ove godine najjači malonogometni turnir u regiji

Kutija

Prijave za 47. izdanje popularnoga malonogometnog turnira Kutija šibica powered by Coca-Cola počinju 2. studenog i trajat će do 11. studenog ove godine.

Kutija šibica je tradicionalni malonogometni turnir koji će se održati od 25. studenog do 28. prosinca. Uz seniorski turnir, igrat će se i 11. izdanje sve popularnijeg veteranskog turnira, te drugi turnir žena, što postaje sve atraktivnije među zagrebačkom publikom.

Kao i prijašnjih godina, uz ekipe iz Hrvatske očekuje se i velik broj momčadi iz regije, pa će i ovogodišnja Kutija šibica sigurno biti najjači malonogometni turnir u regiji na kojem će svoje vještine i znanje demonstrirati najbolji malonogometaši današnjice.

Dosadašnja izdanja Kutije šibica obilježili su mnogi rekordi, veliki igrači, ali i momčadi, kojima je osvajanje ovoga malonogometnog turnira bio svojevrstan prioritet kako bi zaokružili svoje velike nogometne karijere i ovim prestižnim turnirom dokazali da spadaju u vrh malonogometne scene. Uz već popularnu Dvojku Doma sportova ovogodišnji turnir odigravat će se i u sportskim dvoranama u Trnskom, na Peščenici i u Dubravi, što je odlična prilika da ‘kvartovske’ ekipe pred svojom publikom i navijačima pokušaju doći do što boljeg rezultata i što dulje ostati na turniru.

Sustav natjecanja za seniore i veterane ostat će isti, igra se po principu 5 igrača u polju + vratar s loptom ‘broj pet’ koja je prilagođena igranju malog nogometa na parketu, dok je kod žena sustav igranja četiri igračice u polju + vratarka (4+1) te se igra s loptom veličine ‘četiri’. Upisnina za turnir za seniore i veterane (1979. i stariji) iznosi 1000 kuna po momčadi dok je cijena prijavi za žensku momčad 400 kuna po momčadi. Uz osobnu prijavu na adresi Trg Krešimira Ćosića 11, momčad se može prijaviti i putem službene stranice turnira www.kutija-sibica.hr. Izvlačenje parova predviđeno je za 16. studenog 2017. u Pivani u 12 sati, a u slučaju bilo kakvih promjena organizatori će na vrijeme informirati javnost i medije.

NOGOMET
Tagged with: