[LIVESTREAM] Hrvatske košarkašice u Švedskoj: Jedino nas zanima pobjeda!

HKS, ženska

Hrvatske košarkašice, nakon i više nego uvjerljive pobjede u Makedoniji, u srijedu 14. veljače od 18.30 sati gostuju u Švedskoj.

Utakmicu četvrtog kola kvalifikacijske skupine H možete pratiti i u prijenosu uživo putem livestreama…

Hrvatice su u prvom kolu izgubile od Šveđanki, ali su taj poraz nadoknadile velikim slavljem u Italiji.

“Nadam se da ćemo prenijeti onu agresivnost u obrani i napadu koje smo imali u zadnje dvije gostujuće utakmice.”

“Što se tiče prve utakmice sa Švedskom u Zagrebu tu je bila vidljiva naša želja i borbenost na terenu. Na kraju je malo nedostajalo sreće ili možemo reći iskustva, premali broj treninga koji smo imali zajedno. Još jednom naglašavam, onaj pristup kakav smo imali u Makedoniji, gdje se cure bacaju na loptu i na + 50 – takav pristup želim i protiv Švedske,” najavila je izbornica Anđa Jelavić.

Nina Premasunac nada se pobjedi: “Utakmica je od velike važnosti za nas budući da može utjecati na naš rezultat. U skupini možemo osvojiti od prvog do trećeg mjesta. Mi smo naravno maksimalno koncentrirane i jedino što nas zanima u svemu tome je pobjeda. Dat ćemo sve od sebe, pune smo pozitivne energije i zaista uzbuđene zbog te utakmice!”

“Mislim da neće biti nikakvih problema, ako se držimo onoga što smo trenirale. Sigurno da će u neku ruku biti užitak igrati pred punom dvoranom. Jedva čekam, veselim se i očekujem pobjedu,” dodala je Ivana Dojkić.

Na EuroBasket u Latviji i Srbiji, koji će se igrati iduće godine, plasirat će se pobjednice osam kvalifikacijskih skupina i šest najboljih drugoplasiranih reprezentacija. (Foto: HKS)

EuroBasket 2019, kvalifikacije, skupina H:
1. Hrvatska 3 2 0 0 1 245:175 5
2. Švedska 3 2 0 0 1 195:174 5
3. Italija 3 2 0 0 1 201:182 5
4. Makedonija 3 0 0 0 3 150:260 3

KOŠARKA