[LIVESTREAM] Prijenos uživo gostovanja Hrvatske u Francuskoj u borbi za plasman na Euro!

Dvorana

Hrvatska futsalska reprezentacija u utorak od 20.30 sati na gostovanju u Francuskoj igra prvu utakmicu doigravanja za plasman na Europsko prvenstvo, kojem je početkom iduće godine domaćin Slovenija.

Prijenos uživo dvoboja u Davo Pevele Areni, u gradu Orchiesu na sjeveru Francuske, uz granicu s Belgijom, putem livestreama Francuskog nogometnog saveza, počinje u 20.15 sati!

“Svjesni smo svoje kvalitete, svoje uloge favorita i napravit ćemo sve kako bismo u Dubrovnik stigli sa što boljim rezultatom”, rekao je izbornik Mato Stanković, prenosi hns-cff.hr.

Zbog ženidbe i ozljede za utakmicu ne konkuriraju Grbeša i Matošević, koji su propustili i pripremno razdoblje, a Perića muči lagano istegnuće, no sva bi trojica mogla biti na raspolaganju za uzvrat.

Pripreme za Francusku su prošli Franco Jelovčić (Napoli C5), Kristijan Postružin (Futurenet Maribor), Dario Marinović (Elpozo Murcia), Matej Horvat (Milano C5), Saša Babić (Mostar Staklorad), Toni Jelavić (Civitella Sicurezza Pro), Ivo Jukić (Split Tommy), Jakov Grcić (Split Tommy), Luka Perić (Split Tommy), Josip Suton (Split Tommy), Tihomir Novak (Split Tommy), Žarko Luketin (Split Tommy), Antonio Sekulić (Split Tommy), Davor Kanjuh (Futsal Dinamo), Stjepan Perišić (Crnica), Filip Bašković (Novo vrijeme).

“Francuska je momčad koja je puno napredovala u zadnje dvije godine. Pobijedila je Slovačku, Rumunjsku i Poljsku, igrala je neriješeno sa Slovenijom i Srbijom, a od europskih prvaka Španjolaca izgubila je samo 1:0″.

“Radi se o ozbiljnoj reprezentaciji i morat ćemo igrati maksimalno, kao i prošle godine kada smo nanizali 15 utakmica bez poraza. Njihovo je glavno oružje kontra i polukontra, ako im to oduzmemo napravili smo mnogo. Ne smijemo prihvatiti njihovu jurnjavu, a posebnu pažnju moramo posvetiti trojici ili četvorici igrača koji mogu napraviti višak”, objasnio je izbornik.

Uzvrat u Dubrovniku igra se 26. rujna u Dvorani Gospino polje s početkom u 19 sati.

“Čekaju nas dvije zahtjevne utakmice, svi zajedno moramo dati sve od sebe i nadam se da ćemo se na kraju mi veseliti”, zaključio je Stanković.

U preostalim susretima doigravanja sastaju se Češka – Srbija, Rumunjska – Gruzija i Mađarska – Poljska.

NOGOMET