Malonogometni Socca spektakl na Žitnjaku u livestreamu, polufinala i finale gledajte na HNTV

Foto: Vedran Tolić // www.facebook.com/VedranTolicPhotography

U Nogometom centru Zlatna Lopta na zagrebačkom Žitnjaku obavljaju se posljednje pripreme za dugo očekivanu završnicu Socca prvenstva Hrvatske u malom nogometu.

U subotu, 4. srpnja, ćemo saznati tko će među 12 momčadi odnijeti titulu prvaka…

Među ovogodišnjom žestokom konkurencijom našla se i momčad CB Sloboda iz Varaždina, koja ne skriva svoje ambicije.

”Imamo sastav koji je respektabilan i mislim da možemo dobro konkurirati ostalim momčadima. Naša očekivanja od ovog natjecanja su velika, ali poštujemo svakog protivnika. Ciljamo na finale, nama je Liga prvaka prioritet. Znamo da na završnicu dolazi i legenda HNL-a Bojan Vručina. On na iskustvo može jako dobro odigrati i sigurno je da će ‘podići’ svoju ekipu. No, naša momčad se bazira na mladosti, brzini i snazi. Mislim da je sada naše vrijeme”, samouvjereno je rekao Karlo Čolja, voditelj varaždinske CB Slobode.

Organizatori završnice Prvenstva Hrvatske ne skrivaju zadovoljstvo ovogodišnjom kvalitetom momčadi te najavljuju spektakularne utakmice.

”Jako smo sretni što i u ova teška vremena na završnicu dolazi 12 ekipa iz 11 gradova. Kao organizatorima, velika nam je čast što ćemo ugostiti najbolje hrvatske amaterske malonogometaše i što ćemo drugu godinu za redom dobiti najbolju amatersku malonogometnu momčad u Hrvatskoj koja će zaraditi plasman na ISF-ovu Ligu prvaka”, kazao je Vedran Prga, predsjednik Organizacijskog odbora Socca PH u malom nogometu te izrazio žaljenje što će se ove godine natjecanje održati bez prisustva gledatelja…

”Jako nam je žao što neće biti publike, ali pobrinuli smo se da svi mogu pratiti prijenos putem livestreama na adresi www.malinogomet.hr, a završnicu natjecanja putem malih ekrana u programu HNTV-a. Vjerujem kako ćemo natjecateljima pružiti pravi spektakl i da će, bez obzira na plasman, zadovoljni otići s ovog natjecanja”, dodao je za kraj Prga.

Prošle godine održano je premijerno Prvenstvo Hrvatske, a prvaci su bili igrači sastava AP Blažević MNK Sasina iz Zagreba.

(Foto: Vedran Tolić)

NOGOMET