Mate Pavić na Poljudu i Gripama dobio dres s brojem 3

Mate Pavić, Instagram

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos danas je na Poljudu upriličio svečano primanje za splitskog tenisača Matu Pavića, koji je proteklog vikenda na Australian openu osvojio dva Grand slama i to u konkurencijama parova i mješovitih parova.

Tom prigodom predsjednik Kos je u ime Hajduka čestitao Paviću na postignutom uspjehu i poželio mu mnogo sreće u nastavku karijere i privatnom životu, s naglaskom na sportske rezultate koje posljednjih godina postiže i time umnogome doprinosi da je krilatica “da je Split najsportskiji grad na svitu” i danas aktualna, a velike zasluge u tome ima i sam Mate.

Predsjednik Kos je Paviću uručio dres Hajduka s brojem tri što simbolizira broj Grand slamova koliko ih je do sada osvojio u seniorskoj konkurenciji, jer pored dva spomenuta Grand slama na Australian openu proteklog vikenda, Pavić je 2016. osvojio US Open u New Yorku, u disciplini mješoviti parovi.

Uz ostale suvenire koji su mu uručeni, splitski tenisač je po vlastitoj želji postao član Hajduka i u Odjelu za članstvo uručena mu je članska iskaznica, tako da je od danas Pavić i službeno postao član mnogobrojne Hajdukove obitelji, piše hajduk.hr.

Isto priznanje Pavić je dobio i na Gripama, prije početka prvenstvenog dvoboja Splita i Cibone.

Totalno žutilo !! 3️⃣ #ajmožuti #kksplit #vrhunskaprica

Objavu dijeli Mate Pavic (@pavicmate)

DRUŠTVENE MREŽE
Tagged with: ,